Kinek volt már olyan érzése hogy nem érzett semmit sem a 4-dik alkalom után sem (nincs orgazmus)? Mi lehet a baj? Talán az hogy előjáték nélkül kzedjük? Irjatok nagyon fontos.16 éves csaj.
sziasztok!tehát az a baj hogy a pasimmal már 4-szer lefeküdtem és nem éreztem semmit sem (orgazmust)!a pasimnak meg volt orgazmusa talán az lehet a baj hogy nem előjátékkal csináljuk?segitsetek mert nem akarok neki hazudni hoyg mennyire jó volt vele! :S
köszike addig is ...
Nekem is volt orgazmusom 16 évesen,szóval nem kortól függ,inkább a tapasztalattól. 4.alkalomra nem törvényszerű,hogy legyen,hiszen még nem vagytok összeszokva, viszont az elég durva,hogy konkrétan semmit sem érzel...mert szerintem lehet élvezni orgazmus nélkül is a szexet.Az előjáték tényleg nem árt,bár ha az ember beletanul,akkor nem függ attól az orgazmus.Gyakoroljatok még,egyszer majdcsak sikerülni fog.(nekem is az elsőtől számítva fél év eltelt mire összejött szex közbe,de azóta már midnen alkalommal van)
Sok sikert!
HAjrá!
/Szmötyi/
Hát,nem olyan egyszerű az!.4. alkalom után nem tudom hogy várhatsz orgazmust..ahhoz nagyon össze kell hangolódni, tudni,mi a jó neked. Lehet még a 14, 24 stb..alkalommal sem lesz. Ki kell várni..sajnos elég sok nőnek soha nincs is hüvelyi orgazmusa. Szép is lenne, ha úgy menne, hogy már rögtön van. Persze a szerencsésebbeknek összejön hamar :)
De nekem sem volt még hüvelyim, 6 hónap alatt..pedig sokszor szeretkezünk a párommal.(nekem is ő az első). Várj még, van időd bőven.
Majd a következő együttlétnél lesz már előújáték is !és majd le fogom irni hogy volt -e orgazmusom, remélem lesz.
én magamnak még nem csináltam és nem is szeretném.addig is köszönöm mindnekinek a válaszokat nagyon fontos volt ez nekem.a pasim ő 22 éves lesz nem biztos hogy vele lehet a baj vagy is kitudja.az leheteséges hogy azt hazudom neki hogy jó volt.ez a legrosszab nekem .addig is kösszike.pusyka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!