Szerintetek utcai vagy lakasos prostival jobb eloszor szexelni?
Figyelt kérdés
Szuz vagyok, szeretnem elvesziteni. Gondolom a lakasos jobb minoseg, de megeri ennyivel tobbet fizetni erte? 19/F2012. máj. 13. 23:15
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
utolsó: ha lenne bármiféle esélyem normál nőknél nem írtam volna ki a kérdést :)
2012. máj. 14. 14:27
12/14 anonim válasza:
Miért nincs esélyed normális nőknél?
13/14 anonim válasza:
Hát lakásra mennyél mert az sokal jobb mind valami retkes ucai ringyo aki már a napi 30 adik kuncsaftná tart ....:D
14/14 anonim válasza:
Háháá az utol válaszol. Öcsi csak tenni kell érte!! Pl : kardio ,gyúrás , kis fittnesz, meg stb... ne várd hogy maguktól mennek hozzád a nők ! attól am nem leszek nagyobb arc a nők szemébe ha az ösze k,urvát meg b.aszod meg ilyenek :D
Hát hallod én 15-16 évesen voltam így mint te :D
SZEREZZZZZ ÖNBIZALMAT ha másnam mikor mész csajoni igyál meg 1 sört és vegyél be rágót v tudja atököm kur.vákkal semmit se érsz el :D betegséget max :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!