Ez később jobb lesz? Nem tudom elképzelni.
Figyelt kérdés
Egyszer próbálta meg berakni a barátom, akkorse tudta teljesen, mert iszonyat fájt. (Pedig felvoltam izgulva meg minden..) Na és nem tudom elképzelni, h lesz majd mikor nem fog már fájni és normálisan tudunk szexelni..
Biztos, hogy majd a próbálkozások után jó lesz?:D
2012. ápr. 17. 17:26
1/16 anonim válasza:
Igen, nekem is fájt az elején. Kicsit próbáld meg tűrni. Idővel jobb lesz. Hidd el, megéri. :)
2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató választ, kicsit megnyugodtam most!:P
2012. ápr. 17. 17:28
3/16 anonim válasza:
Minél többször csináljátok, annál hamarabb "jobb" lesz. :) De ha nagyon fáj, akkor ne erőltessétek.
4/16 anonim válasza:
persze, hogy jóó lesz :D
ha esetleg nem úgy próbáltátok akkor vezesd rá a pasit hogy jól nyaljon ki előtte:D..
5/16 anonim válasza:
Nekem is fájt, de tényleg csak az eleje olyan. Az első 2-3 alkalom még fájni fog sőt, ha sokáig nem szexel az ember, akkor a legközelebbi is fáj egy kicsit. El fog múlni, viszont az a legfontosabb hogy védekezzetek!!! 19/L :)
6/16 A kérdező kommentje:
De volt orál is előtte rendesen, szóval..azzal se volt gond..:D
De ha meg 'nem erőltetjük', akkor sose lesz jobb gondolom.:S Valahogy csak túl kéne esni ezen a fájdalmas részen,nem?
2012. ápr. 17. 17:33
7/16 A kérdező kommentje:
Védekeztünk is.:)
2012. ápr. 17. 17:36
8/16 anonim válasza:
Igen, ha túl leszel rajta, már csak jobb lehet. :)
9/16 anonim válasza:
hát ha volt orál akkor nem tudom még mivel lenne jobb..sajnos nekem nincs ebben tapasztalatom mert nekem kb 2mp-ig fájt aztán már nem..
10/16 anonim válasza:
Kérdező, menj el egy nőgyógyászhoz, mondd el a problémát, lehet szervi gond (rendellenes szűzhártya), vagy pszichés (vaginizmus), ha nem talál semmit, akkor próbálkozni kell, és majd sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!