Fiúk! Miért jobb a szűz lány, mint a nem szűz? (többi lent )
Ha egyéjszakásnak kellene akkor nemörülnék.
Ha nem egyéjszakásnak kellene, akkor mindenféleképpen örülnék.
Ha komoly barátnőt akarnék, és szerelmes lennék, akkor a legjobban annak örülnék, hogy még szűz vagy. Nem tudom miért, de boldogsággal töltene el.
Amikor olvasom, hogy milyen lelkes vagy, de bizonytalan is, akkor gyűlölöm legjobban a kis taknyokat, akik csak kihasználják ezeket a szegény fiatal lányokat, és idegbeteg, bizalmatlan nőket csinálnak belőlük. Mert kb ez a helyzet.
Ha gondolod, írj nekem!
Mivel elmúltam már 30, ezért eléggé pedo benyomást keltenék, úgyhogy kb passz, hogy mit éreznék.
Amúgy meg tök mind1, ha összeszoknak, simán jó.
Ja, bocs. Én sem nyomulni akartam, bár nekem talán még nem lenne gáz egy 16 évessel mutatkozni.
Csak azért mondtam, hogy írj, mert esetleg tudnék segíteni a bizonyára hasznos tanácsaimmal. :D
Mégegyszer bocs. :)
Minden kretén hím odáig lenne hogy még szűz, illetve bocs, hanszálatlan!!! Persze ha már nem szűz akkor sérült áru és nem ér annyit! Szánalmasak ezek a szüzességért rajongó nyomorékok!!!!!
Nekem mindegy lenne h szűz-e! Nem az határozza meg egy csaj értékét!
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!