Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Miért jobb a szűz lány,...

Fiúk! Miért jobb a szűz lány, mint a nem szűz? (többi lent )

Figyelt kérdés
Ha van egy csaj a suliban akit nem ismersz,de szerinted a suli legjobb csaja .....ha összeismerkednél vele és megtudnád,hogy szűz akkor örülnétek ??? lány16 és fél :)
2012. jan. 4. 01:29
1 2
 11/20 anonim válasza:
24%
Nekem egyáltalán nem számít, hogy szűz.e egy csaj, de persze nem is baj. Legfeljebb ha valaki 20 felett szűz, ott sejtem, hogy valószínűleg nagyon másmilyen a gondolkodása mint az enyém és nem illünk össze, de lehet, hogy tévedek:)
2012. jan. 4. 11:13
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)))Jöhetnek még:)
2012. jan. 4. 15:17
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
én mikor összejöttem barátnőmmel nemtudtam róla hogy szüz e vagy sem, nekem ő az első, azt hamar megtudtam hogy neki már volt 2 barátja korábban. ő akkor volt 18 éves, de én nagyon boldog voltam amikor kiderült hogy még szüz :) ő talán kevésbé örült neki hogy én is az voltam, akkor 21 évesen :D nem akarta elhinni, de ez más téma már, most a lányokról van szó :) szal ha komolyak a szándékai akk tuti értékelni fogja és örül neki, főleg ha még talán ő is az. aki meg nem értékelni hogy 16 évesen szüz egy csaj, mert azt várná hogy ne legyen az, na azzal nem érdemes leállnod...
2012. jan. 4. 16:04
 14/20 anonim ***** válasza:
28%
azért jobb, mert nincs "használt" érzésem :D
2012. jan. 4. 16:07
 15/20 A kérdező kommentje:
értem köszönöm szépen a válaszod:)
2012. jan. 4. 16:11
 16/20 anonim ***** válasza:

tegnap 16:07

Ha tisztelnéd őt és embernek tekintenéd, nem pedig tárgynak akkor nem lenne ilyen érzésed!!! Eléggé sekélyes ha ilyenek jutnak az eszedbe! Egy nő NEM használati tárgy hogy használják!!!!!! Sajnos sokan ilyenben sosem nőnek fel és nem lesznek értelmes felnőttekké!

2012. jan. 5. 14:48
 17/20 A kérdező kommentje:
igaz :)))))))))))))))))
2012. jan. 5. 14:52
 18/20 anonim válasza:
ha jócsaj akkkor nem érdekelne h szűz vagy nem lényeg, h az enyém legyen :) De amúgy meg én jobban szeretem a személyre szabott öltönyt mint egy használt turkálósat :P
2012. jan. 13. 00:27
 19/20 anonim ***** válasza:

ma 00:27

Ha nálad egy nő értéke annyiba van mint egy öltöny akkor..... :S Inkább nem mondok semmit!

2012. jan. 13. 02:21
 20/20 anonim válasza:
Az attól függ, hogy hány éves, akinek tetszel korodbeli, esetleg idősebb-e. Illetve hogy milyen a beállìtottsága, pl. Hogy hosszabb távra keres, vagy csak egy éjszakást szeretne. Kár lenne egy éjszakás kalandban elveszìteni, mert csak egyszer történik ilyen. Sok pasi azért is szeretheti a szűz nőket, mert sokuk naiv és könnyen irányítható. Nem volt csalódása, és egy férfi nagyon megtisztelve érzi magát (legtöbbjük legalábbis), ha egy ilyen ajándékot ad nekik egy nő.
2019. ápr. 30. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!