Ez később jobb lesz? Nem tudom elképzelni.
Figyelt kérdés
Egyszer próbálta meg berakni a barátom, akkorse tudta teljesen, mert iszonyat fájt. (Pedig felvoltam izgulva meg minden..) Na és nem tudom elképzelni, h lesz majd mikor nem fog már fájni és normálisan tudunk szexelni..
Biztos, hogy majd a próbálkozások után jó lesz?:D
2012. ápr. 17. 17:26
11/16 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem h valami nőgyógyászati bajom lenne. :O Főleg, hogy mikor 3 ujjal ujjazott, még az se fájt..
2012. ápr. 17. 17:46
12/16 anonim válasza:
Minél többször minél nagyobbal hidd el utánna simán befér majd a barátod dákólya!
13/16 anonim válasza:
hány éves vagy? amugy meg izgasson fel jobban és te se görcsölj annyira azon hogy fájni fog ne gondolj rá a barátod meg legyen finom képzeld el az egészet h lefeküdhetsz vele és h jó lesz ezt soha nem felejted el majd ne arra gondolj h megint fájni fog
14/16 anonim válasza:
sajat magadnak is megoldhatod ezt a gondot..egy vibri kell hozza es kesz.
15/16 A kérdező kommentje:
nem kell ide vibri...:)
már megoldottuk együtt, és naggyon jó volt, nem fájt, nem véreztem, semmi..:P
2012. ápr. 23. 15:57
16/16 Roncii válasza:
Probálkozni kell! Egy idő után már nem fog fájni, mert megszokod.. Nekem csak az első 2 alkalom fájt utána mindet élveztem :) 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!