Szerintetek utcai vagy lakasos prostival jobb eloszor szexelni?
Az utcai elveszi a szüzességed,és ad helyette vmi undorító betegséget.
A lakásos meg kb. hetente jár vizsgálatra,meg csak ápolt,igényes ügyfelet vállal.Szóval tőle nem kapsz el semmit.
Azt egyébként elárulom,ha 1x lefekszel vkivel attól még ugyan olyan béna leszel az ágyban.Csak elmondhatod h voltál már nővel.Ahhoz h jól is csináld min. 1 hétvégére kéne kibérelned azt a nőt.
Az nem igaz teljesen, hogy a lakásos prostik csak igényes ügyfeleket vállalnak. Van olyan is, de az már egy másik kategória. Én régesrégen (2003-ban) úgyszintén egy "lakásos" prostival vesztettem el, és jó élmény volt. Egy nagyon-nagyon kedves, 30-as nő volt, kicsit molett, de jól nézett ki. Nem mondtam, hogy szűz vagyok, de szerintem vágta a dolgot. Előre oda kellett adni a pénzt, de ez természetes. Utána levetkőztünk, "rámentem" a melleire, majd jött az orál, ami életem első orálja volt, és nagyon jól esett. Utána misszionárius és lovagló pózban is csináltuk az 1 óra alatt. Szerintem mindenképpen megéri. Ha lehet, előtte tájékozódjál a lányról a vonatkozó fórumokon. (Jó érzés volt úgy hazafelé ballagni, hogy "na, mostmár férfivá lettem avatva", és később nem volt belőle semmi gond, természetesen gumis védekezés volt.)
Az utcait semmiképpen nem ajánlanám, a lakáson kapsz egy korrekt szolgáltatást megfizethető összegért, a másik meg borzalmas élmény is lehet, és nem ANNYIVAL kevesebb, hogy megérje kockáztatni.
huu teso te nagy bajban lehetsz ha már ilyeneket írsz ki...
De ha már mész és van rá kess akk lakásoshoz mer az igényes... általában az utcaiak v valami aids v kanko-sok v tudja a tököm...
Inkább fogj ki 1 nőt és azzal akkor b.aszol amikor nem akarsz :DD és még ráadásul ingyen is , csak tenni kell érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!