21éves pasi vagyok, és akövetkezö:Normális e egy kapcsolatban, ha a barátnőm 1év7hónap után sem fekszik le velem? Mindketten szüzek vagyunk! Ez jelent valamien hátrányt? Tanácsokat szeretnék kérni, ha lehet!
Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 22:20
41/42 A kérdező kommentje:
Bocs de nemtaláltam ki! És nem én vagy mivagyunk az 1 etlen ien pár a világon csak ezt nemmindenki vállalja fel !Az elözö kommentelönek pedig köszi a választ.:)
2012. máj. 1. 20:45
42/42 anonim válasza:
Sztem nem jelent semmi hátrányt és gondot hogy ennyi idő után nem volt semmi. Inkább gondold végig. A nők nagyrésze rossz ribanc, mert 1-2 nap után magától fekszik. A te nődbe viszont van tartás, attól már nem kell félned hogy megcsal. Ha meg tényleg akarsz vmit, sztem próbálj közelebb kerülni hozzá, megismerni, érdeklődni hogy mi a helyzet ezen a téren vele. Ja meg mond el a saját érzéseidet, ne titkold előtte. Főleg mivel te vagy neki az első, még kapcsolatban sincs tapasztalata. Sztem tartsd meg, ismerd még meg, és össze jön minden, ahogy kell. És ha vki azt mondja azért nincs semmi mert nem szeretitek egymást eléggé, az hülyesség. Nincs olyan állat a földön se nőbe, se férfiba aki 19 hónapot van vkivel akit nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!