Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 21éves pasi vagyok, és akövetk...

21éves pasi vagyok, és akövetkezö:Normális e egy kapcsolatban, ha a barátnőm 1év7hónap után sem fekszik le velem? Mindketten szüzek vagyunk! Ez jelent valamien hátrányt? Tanácsokat szeretnék kérni, ha lehet!

Figyelt kérdés

2012. ápr. 25. 22:20
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
No és a barátnőd mennyi idős? ValamiLYen hátrányt nem jelent, viszont nem mindegy, hogy egy gyerekkel kavarsz, vagy veled hasonló korúval.
2012. ápr. 25. 22:23
 2/42 anonim ***** válasza:
Mert még nem tapasztalta meg miylen jó dolog egy kiadós dugás, de az is lehet, hogy aszexuális vagy frigid, akkor hagyd a fenébe és keress normálisat!
2012. ápr. 25. 22:28
 3/42 A kérdező kommentje:
19 éves !Nem gondolom h annyira gyerek!
2012. ápr. 25. 22:47
 4/42 anonim ***** válasza:

Azért 1 év 7 hónap sok idő. Szerintem nem normális, hogy vki ennyit vár...

Mégis miért? Nem történt vele vmi? Nem erőszakolták meg fiatalon pl?

Vagy miért nem akar szexelni?

2012. ápr. 25. 22:49
 5/42 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a hátrányt hogy "bénább" vagyok ,mint egy már tapasztalt fiú vagy lány.A válaszok aljára lécci írjátok oda a nemeteket és a kort köszi!Lányok is irhatnak véleményt...
2012. ápr. 25. 22:50
 6/42 A kérdező kommentje:
Nem !Én vok az elsöpasija és az elsö kapcsolata is! És ez forditva is igaz...
2012. ápr. 25. 22:51
 7/42 anonim ***** válasza:
De nem beszélgettél még vele erről? Hogy mégis miért várat ennyi ideig?
2012. ápr. 25. 22:54
 8/42 anonim ***** válasza:
0%

Hiába jártok, ez Forever Alone...

"21 éves pasi vagyok"- azért ez erős, inkább kisfiú vagy puhap.cs.

Mégis mire vártok? Az első nyugdíjra?

Ilyen ez, mikor két ovis találkozik...gyerekek

Azt ugye tudjátok, hogy nem a gólya hozza és a szekrényben nincs mumus?!

2012. ápr. 25. 22:58
 9/42 A kérdező kommentje:
Hát már probáltam ,de sosem ad kielégitö választ,indokot a dologra..Sztem meg attol h nem dugtam meg 1söhéten még nemvok 1 szar...
2012. ápr. 25. 23:10
 10/42 A kérdező kommentje:
Azért bennem is megvan a vélemény!Én azt gondolom nem az a fö,hogy elsö nap lefeküdjön velem .De legalább amikor annyira kiismertük 1mást , hogy megbízunk 1másban azt mondom,hogy mehet a dolog.Tiszteletben tartom a szűzlányokat abból a szempontból, hogy félnek ,meg idő kell!És ezt nem azért írtam, mert én is az vagyok! Ha meg ez miatt leoltotok hát tegyétek azt én írtam be a kérdést és nem minden ember egyforma gondolkodású valaki eztírja valaki azt ....Ezmiatt nemtartom magam bénának vagy akármien lenézett embernek!
2012. ápr. 25. 23:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!