21éves pasi vagyok, és akövetkezö:Normális e egy kapcsolatban, ha a barátnőm 1év7hónap után sem fekszik le velem? Mindketten szüzek vagyunk! Ez jelent valamien hátrányt? Tanácsokat szeretnék kérni, ha lehet!
Hülye kérdésre nehéz normális választ adni.
Ha szerinted ez egy normális kérdés, akkor te nem vagy normális.
Pont ez a lényeg, hogy sehogy!
Az egész szituáció irreális, minden észérvnek ellentmondó, indokolatlan.
A barátnődet kéne megkérdezni, hogy most akkor mi az anyádat akarsz?
Téged is meg lehetne kérdezni, hogy minek vagy vele, ha zavar, hogy no sex?
De erre értelmes tanács nincs, ha dugni akarsz, keress mást, másfél év alatt nem hoztad meg a kedvét, sok jóra ne számíts.
Te jó ég!! 1 év 7 hónap?? :O
Hát más pasi tuti dobta volna a csajodat, mégha szűz a pasi akkor is. Max 2-3 hónap oké, de ennyi idő... Hát én nem várattam sokáig a pasimat aki első volt nekem szexuális téren, de nem vagyok attól ribi és nem ugrálok pasikról pasikra, csupán vonzódtam a pasimhoz, meg voltak az érzelmek bennem és őt tartottam ideálisnak arra, hogy elveszítsem vele a szüzességem. Ez már nem csupán gátlásosság, nem tudom mennyire izzik még barátnődben irántad az érzelmek, testi kapcsolat nincs is nem is volt köztetek, akkor sajnos gáz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!