21éves pasi vagyok, és akövetkezö:Normális e egy kapcsolatban, ha a barátnőm 1év7hónap után sem fekszik le velem? Mindketten szüzek vagyunk! Ez jelent valamien hátrányt? Tanácsokat szeretnék kérni, ha lehet!
egyik barátom hasonló cipőben járt, ő már több mint 2 éve volt együtt a barátnőjével úgy, hogy nem feküdtek le egymással. végül szakított vele, és elkezdett kavarni egy másik lánnyal, de a barátnője visszakönyörögte magát. ezután még 5-6 hónapig telt el, mire beadta a derekát és végre szexeltek, de ez volt az első és utolsó alkalom is, többször nem lehetett rávenni, mert állítólag "szégyenlős". még pár hétig jártak, aztán szakítottak.
szerintem szakíts vele, mert ennyi idősen egy szex nélküli kapcsolatot nem lehet párkapcsolatnak nevezni, csak egy erős barátságnak. ne pazarold rá az idődet mert te is csak egyszer vagy fiatal.
Oké, nem szexeltetek. De mi az amit már csináltatok? pettingben meddig mentek el?
Hol lenne lehetőségetek szexelni? Külön, szülőknél laktok? Szoktatok együtt aludni? Levetkőzni egymás előtt? Együtt fürödni?
Akkor jobban értenénk, és normális választ is próbálnék adni.
21/L
a barátnőd egyébként tudja hogy jártok?????
csakmert én még azt is lehetségesnek tartom hogy olykor olykor összejártok smárol veled unalmában mert épp olyan kedve van....mindeközben pedig pl pont itt a gyk-n szinglinek adja ki magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!