Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 21éves pasi vagyok, és akövetk...

21éves pasi vagyok, és akövetkezö:Normális e egy kapcsolatban, ha a barátnőm 1év7hónap után sem fekszik le velem? Mindketten szüzek vagyunk! Ez jelent valamien hátrányt? Tanácsokat szeretnék kérni, ha lehet!

Figyelt kérdés

2012. ápr. 25. 22:20
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Hát hozzáállás függö
2012. ápr. 27. 11:04
 32/42 anonim válasza:

egyik barátom hasonló cipőben járt, ő már több mint 2 éve volt együtt a barátnőjével úgy, hogy nem feküdtek le egymással. végül szakított vele, és elkezdett kavarni egy másik lánnyal, de a barátnője visszakönyörögte magát. ezután még 5-6 hónapig telt el, mire beadta a derekát és végre szexeltek, de ez volt az első és utolsó alkalom is, többször nem lehetett rávenni, mert állítólag "szégyenlős". még pár hétig jártak, aztán szakítottak.

szerintem szakíts vele, mert ennyi idősen egy szex nélküli kapcsolatot nem lehet párkapcsolatnak nevezni, csak egy erős barátságnak. ne pazarold rá az idődet mert te is csak egyszer vagy fiatal.

2012. ápr. 27. 14:39
 33/42 anonim válasza:
Szerintem nem kell bénának érezned magad emiatt. Értékelendő, hogy ennyire türelmes voltál hozzá. Viszont ettől függetlenül ez a kapcsolat tényleg nem működik, és nem csak azért mert nem fekszik le veled, hanem mert nem mondja el, hogy miért. Szerintem egy kapcsolatban nagyon fontos a kommunikáció. Ha nem sikerül megbeszélni vele a dolgaitokat, akkor valószínűleg a szakítás a legjobb megoldás. 17/L
2012. ápr. 28. 08:53
 34/42 A kérdező kommentje:
De az a baj szeretem és csak szex miatt kidobni...nekem ez valahogy nekem nem megy..nemtudom mért lehet gyávának nézni meg akármien rossznak , bénának .
2012. ápr. 28. 22:28
 35/42 anonim ***** válasza:

Oké, nem szexeltetek. De mi az amit már csináltatok? pettingben meddig mentek el?

Hol lenne lehetőségetek szexelni? Külön, szülőknél laktok? Szoktatok együtt aludni? Levetkőzni egymás előtt? Együtt fürödni?

Akkor jobban értenénk, és normális választ is próbálnék adni.

21/L

2012. ápr. 29. 13:51
 36/42 A kérdező kommentje:
Írtam privit
2012. ápr. 30. 22:21
 37/42 anonim ***** válasza:
Fogadd gratulációm.. egy pap lányával hülyéskedsz ?
2012. ápr. 30. 22:24
 38/42 anonim ***** válasza:

a barátnőd egyébként tudja hogy jártok?????

csakmert én még azt is lehetségesnek tartom hogy olykor olykor összejártok smárol veled unalmában mert épp olyan kedve van....mindeközben pedig pl pont itt a gyk-n szinglinek adja ki magát

2012. ápr. 30. 22:30
 39/42 anonim válasza:
Nem azt jelenti hogy benak vagytok vagy ovisok....vagy ehez hasonlo ahogy egyesek velekednek.....egyszeruen szerintem mindketten feltek a dologtol ... s kenyes kerdes errol beszelni...szervezz ugy egy hetveget vagy estet hogy ketten legyetek....egy uveg bor egy kicsi hangulat es maris ugy fog megtortenni hogy nem lesz kinos egyiketeknek sem.....s mar elnezest de egy ket kommentelonek azt tanacsolom.....ha nem tudsz tanacsot adni.....akkor ne szolj be...
2012. máj. 1. 19:51
 40/42 anonim válasza:
szerintem te kamuzol öreg eszt a sztorit csak kitaláltad!
2012. máj. 1. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!