21éves pasi vagyok, és akövetkezö:Normális e egy kapcsolatban, ha a barátnőm 1év7hónap után sem fekszik le velem? Mindketten szüzek vagyunk! Ez jelent valamien hátrányt? Tanácsokat szeretnék kérni, ha lehet!
Jól van, én nekem semmi bajon veled, de ez azért már nem normális!!
Én már megőrülnék, hogy dugjak a szerelmemmel, az még belefér, hogy pár hónap, de 1 év 7 hónap az már nagyon fura, ott valami gubanc van.
Nehogy már még te kezdj el oltogatni, veled nem fekszik le a nőd majd két éve te nagyon gyökér!
Ha olyan rohadt türelmes lennél, akkor nem kérdeznél ilyen f@szságokat, csak már gondolom idegesít, hogy mindig áll a bré. Te akarsz tanácsot, mit tegyél annak érdekében, hogy megdughasd, hát ne legyél ekkora p.cs, akkor biztos menni fog...
19 évesen már nem kislány, ennyi idősen már kell egy egészséges libidóval rendelkeznie egy nőnek. Ha én szeretek és kívánok valakit, alig bírom ki, hogy ne ugorjak rá... Most lehet jönni az álszent szöveggel, hogy tisztességes nő igenis vár, ugyan már, lónak a f*szát, már elnézést... Aki eddig húzza a dolgot, az:
1. Frigid
2. Undorodik a partnerétől
3. Nem szerelmes
4. Aszexuális
5. Valójában a saját neméhez vonzódik
6. Betegesen gátlásos
26 N
próbáld meg levetkőztetni ha nem sikerül. mond meg neki ha nem lesz szex dobod mert már szétrepedsz a vágytól
f18
1 év 7 hónap te jó isten.
Azért másfajta szex volt?
már megcsókoltad legalább?
már bocsi,de ha 5 évvel fiatalabb lennél és ennyi ideig járnál egy csajjal is megkellett volna már dugnod párszor,sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!