Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Meglehet azt játszani hogy...

Meglehet azt játszani hogy szűz vagyok de már nem vagyok az?

Figyelt kérdés
A barátom azzal piszkál hogy a régi cigány 25 éves csajának ő volt az első mert hogy vérzett neki meg ő érezte hogy szűzhártyája volt. De én tudom hogy nem volt szűz az a csaj és beakarom neki bizonyítani hogy én is megtudom csinálni hogy úgy tűnjön mintha az lennék. Hogy csináljam hogy vérezzek behatoláskor? A fájdalmat megtudom játszani. És a havi vérzés nem jó ötlet....

2012. ápr. 15. 23:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
és nem véleményeket kértem hanem ötleteket és segítséget! előre is köszönöm annak aki értelmes válaszokat tud adni! :)
2012. ápr. 16. 00:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha én be akarok bizonyítani valamit akkor bebizonyítom. De a hülyeséget nem szeretem. Szóval ne hasonlíts kettőnket össze :D
2012. ápr. 16. 00:00
 13/19 anonim ***** válasza:
Most komolyan mit vársz? Hogy kell művért csinálni? Iiistenem a hülyeség...
2012. ápr. 16. 00:01
 14/19 anonim ***** válasza:
Tölts meg egy lufit vérrel, dugd fel, és mikor szexeltel kilyukad azt vérzel.
2012. ápr. 16. 00:02
 15/19 anonim ***** válasza:

szerintem simán valami kicsit sűrűbb vörös löttyöt szerezz be, rakd ágy mellé, és aktus közben szedd elő, és mintha a csiklód izgatnád öntözgesd magadra meg a farkára

máshogy nem lehet basszus

2012. ápr. 16. 00:06
 16/19 anonim ***** válasza:
hát az a helyzett hogy én egy időben minden szeretkezés után véreztem egy picit (már réééég nem voltam szűz) elmentem orvoshoz és volt egy kis szájsebem, lekezelte és nem volt utána ilyen gond
2012. ápr. 16. 00:06
 17/19 anonim ***** válasza:

Chili paprikát keverd össze Felix Hot Ketchuppal és tejjel, majd forrald fel, és a tetejére feljövő hártyát feszítsd ki a vaginádban, majd készíts róla egy képet és küld el, mert akkor meg tudom mondani hogy mindent jól csináltál-e.

Cégünk mindig az Ön rendelkezésére áll, Asszonyom! :)

2012. ápr. 16. 00:08
 18/19 Christian Death ***** válasza:

a)Gyugj fel magadnak egy vastag kóbász héjját, es mond meg neki kukkancson bele az alagutba, hogy látja-e a szuzhartyadat.

b)Nyomj fel magadnak egy spriccel 2ml inkjet piros festeket (pink es sarga keverékét), az ugy befogja majd a farkát, hogy 1 honapig nemtudja majd lemosni.

2012. ápr. 16. 00:24
 19/19 Görény91 válasza:
Paprikás krumpli kolbásszal ... az jó lesz :D
2012. ápr. 16. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!