1 szűz csajt meglehet ujjazni úgy hogy ne vessze el a szüzességét vagyis mennyire van bennt a szűzhártya?
Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 23:35
1/15 anonim válasza:
drágám még 8.-os sem vagy, mit akarsz itt a szexel?
2/15 anonim válasza:
Ezt nem lehet tudni, mert mindenkinek más a teste.
Én speciel azt tartom igazán egészséges dolognak, ha egy lány szerelmes szex közben veszíti el a szüzességet.
Szüzesség csak egyszer van . Lányok,csak annak adjátok oda akit szerettek.
4/15 A kérdező kommentje:
De okosnak hiszed magad drágám azt hiszed te vagy a nagy bölcs?Több lányal is voltam már 20 éves vagyok és már rég nem vagyok szűz.Csak nem volt olyan b.nőm aki még szűz és kíváncsi vok. a dologra, de szerintem ezért van ez az oldal nincs igazam?
2012. jan. 22. 23:44
5/15 A kérdező kommentje:
2. válaszra
2012. jan. 22. 23:45
6/15 anonim válasza:
képzeld okosnak hiszem magam mert az is vagyok. neked meg 20 évesen illene már tudnod, hogy a szűzhártya a hüvely bemenetnél van, valamint egy lány akkor nem lesz szűz, ha már lefeküdt egy fiúval. az, hogy már megujjazták az egy dolog. attól még szűz marad.
7/15 anonim válasza:
Írjuk fel egyszerűen, hogy még a retardáltak is megértsék:
A SZÜZESSÉG NEM EGYENLŐ A SZŰZHÁRTYÁVAL.
A szűzhűrtya nem is mindenkinek van, és átszakadhat akár sportolástól is.
Szűz az, akiben még nem járt f.sz, ennyire egyszerű. (Azért írom ilyen egyszerűen, hogy gyökerek is megértsék.)
8/15 anonim válasza:
én nem is ééértem hogy mi ez a fene nagy szűzhártya mánia mostanság. de már a víz kiver tőle :/
9/15 /Anita_'94/ válasza:
Én meg ettől az ''ujjazás'' mániától kapok agyf4szt. Nincsen nyelvetek?!
10/15 A kérdező kommentje:
Az utolsó 2 választ magatokba tarthattátok volna,köze nincs a kérdésemhez.
2012. jan. 23. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!