Meglehet ezt tudni, hogy már nem vagyok szűz? (vizsgálat nélkül)?
Tetszik egy fiú, akinek azt mondtam még nem voltam úgy senkivel de már petting volt. Ennyiről tud többről nem. Szerintetek ha egyszer összejönnék ezzel a sráccal, rájönne hogy hazudtam neki és már nem is vagyok szűz??
Az igazat biztos, hogy nem mondom el neki, mert akkor reménytelen lenne.. attól a perctől kezdve biztos hogy gondolni se gondolna rá, hogy valaha velem legyen szóval az igazság felejtős!(Tudom ezt kéne de nem lehet, nem kockáztatok)
Hát ha jól megnézi akkor biztos meglátja, hogy nem vagy szűz. Ajj már menjenek aludni a hülyék, holnap új energiával hatalmasabbat is tudnak kérdezni.
// Ez tapasztalat.
Elég lett volna egy egyszerű nem is!
Tudom mekkora idióta vagyok, dee elbasztam nem lehet vissza csinálni, ha lehetne megtenném! Ezvan :S:(
"A műfaszos jó... Hazugságban élni király, meg drogozni, inni 12 évesen, meg ilyenek..."
1. nem vagyok drogos
2. nem vagyok 12 éves
3. nem élnék hazugságban, ez egy "kis füllentés"
4. Nem iszok de még nem is cigizek
16 éves vagyok már bocs
Én elhsizem, hogy elítltek, va is ok rá! De nem tehetem ezeket a dolgokat másképp... legjobb lelenne ha békén hagynám őt, és olyan lány lenne vele akit télleg megérdemel. De nem tudom mer megőrölök nélküle, még ha csak más lánnyal látom van mikor látni se aarom mer lehoz, de van mior nélküle se tudok lenne. Próbálom felejteni de nem tudom :S:S:S
*Én elhiszem, hogy elítéltek, van is okotok rá!
Még írni sem tudok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!