Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A méhnyakrák oltást úgy is meglehet kapni ha már nem vagy szűz?
én úgyhallottam, h csak azoknak érdemes akik még szüzek.
bár az én véleményem az h ezaz oltás felesleges.
Úgy tudom, hogy megkaphatja az is, aki már nem szűz, csak valamilyen szűrést végeznek előtte, hogy megtudják, hogy esetleg nem hordozza e a HPV vírust.
Szerintem nagyon jó ez az oltás, csak kár, hogy olyan drága. Én még így 26 évesen is beoltatnám magam, ha nem kerülne több, mint 100 e Ft-ba, és ha előtte végeznének szűrést.
már megkaptam az oltást,és most szombaton vesztettem el a szüzességemet, ezért kérdeztem :)
érdemes-e megkapnom még a másik kettőt?
amúgy az oltás nem olyan drága mint ahogy azt gondolod,nem több mint 100 ezer,,80 ezer forint volt együtt a 3om:)
az elsőnek és a 15:04-nek igaza van, anyukám ezzel foglalkozik
egyik orvos ezt mondja, a másik azt, de az fix hogy sokkal több a mellékhatása mint az akárki gondolná
a kérdésre válaszolva, már nem szüzek is megkaphatják, csak nem biztos hogy ér valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!