24 éves vagyok, és még nem feküdtem le egyetlen lánnyal
sem. Ez már, így is marad?
Figyelt kérdés
Született vesztesnek érzem magam, minden próbálkozásom kudarcba fulladt. Úgy érzem megbuktam, mint férfi.
Ezek után mit lehetne tenni, hogy végre velem is megtörténjen? Ami engem, még nagyon zavar, hogy az idő meg múlik, és nem érzem magam olyan fiatalnak már ahhoz, hogy korombeli lány türelemmel viseltessék irántam, hogy belejöjjek a dolgokba.
Kamu? Miért lenne? Szerintem ha a sötétség fájna te ordítanál, mint egy fábaszorultféreg!
2012. ápr. 3. 20:57
22/27 anonim válasza:
Minek kell ennek nagy feneket keríteni? Nem a szexből él meg az ember (kivéve bizonyos "iparágakat" ugye) ez legyen a legkisebb bajod az életben! K*rvázni felesleges és pénzkidobás mert csak betegséget kapsz el pénzt dobsz ki pár perc "örömért" manapság minden fillért meg kell becsülni. És a pénz fontosabb mint a szex! Plussz egyedül is élhet az ember teljes életet nem kell ahhoz társ! Csak meg kell tanulni az ilyen érzelmeket elfojtani mert ha csak keseregsz magadon csak rosszabb lesz! Hagyd a fr*ncba az egészet és kész ennyi a lényeg!
2012. ápr. 4. 22:15
23/27 anonim válasza:
Bocs "legnagyobb bajod"-at akartam írni.
2012. ápr. 4. 22:15
24/27 anonim válasza:
Már ne is haragudj kedves 22. hozzászóló, de ez a hozzáállás elég nagy marhaság. A pénz fontosabb mint a szex? Egyedül, szex nélkül is boldognak lehet lenni, csak legyen elég pénz? Ez inkább egy beletörődés, mintsem választás.
2012. ápr. 5. 05:40
25/27 anonim válasza:
Higgy amit akarsz! Nem szexből lehet megélni hanem pénzből ennyi!
2012. ápr. 5. 07:44
26/27 anonim válasza:
Én 25 vagyok. Semmi sikerem nem volt még nőknél. És nem arról van szó hogy egy lány nem kezdeményzett nálam pl csak várt és nézett... Hanem sosem éreztem/vettem észre hogy bárkinek tetszenék. tehát 2 másodpercnél tovább rám sem nézett csaj, szemkontaktust kerülik, levegőnek néznek stb. Volt pár próbálkozásom amikor úgy éreztem lehet ebből valami. De nem lett, elutasítottak. Vannak barátaim, köztük pár csaj is... De vonzalmat soha nem váltottam ki senkiből, még csak egy szemezés erejéig sem. Szóval nem te vagy az egyetlen. Szerintem ne bukásnak érezd a dolgot.... Számomra nők között olyan mint húsnak a vegák között. Ha nem kellek hát nem kellek.. és akkor mi van :D. Éld az életed, sportolj, legyen hobbid, barátaid. Mert vannak jó dolgok és nem kell ehhez a nők "figyelme".
2012. ápr. 5. 21:35
27/27 anonim válasza:
Ha maga a tény, hogy szűz vagy, akkor megoldás lenne a prostituált. Személyes tapasztalatból kifolyólag tudom ajánlani a prostit. Én is egy luxusprostival veszítettem el a szüzességem. Nagyon jó élmény volt. Azóta már máshogyan tekintek a lányokra is meg a kapcsolatokra is. Szellemileg is fizikailag is megváltozott az életem pozitív irányba. Azóta már könnyebben oldódok lányok társaságában. Ez is egy megoldás. De jól gondolod meg, hogy megteszed e vagy nem. A prostit nem fogja érdekelni a lelki problémáid, te csak fizetsz ő meg adja magát és kész. Árucikként gondolj rá ne emberként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!