24 éves vagyok, és még nem feküdtem le egyetlen lánnyal sem. Ez már, így is marad?
Született vesztesnek érzem magam, minden próbálkozásom kudarcba fulladt. Úgy érzem megbuktam, mint férfi.
Ezek után mit lehetne tenni, hogy végre velem is megtörténjen? Ami engem, még nagyon zavar, hogy az idő meg múlik, és nem érzem magam olyan fiatalnak már ahhoz, hogy korombeli lány türelemmel viseltessék irántam, hogy belejöjjek a dolgokba.
még nem késő fejleszteni magad... MINDENT HASZNÁLJ FEL hogy barátnőd legyen.
Pszicho könyvek, PUA könyvek, gyúrás, haj belövése, minél több társasági élet, netes ismerkedés FB-on is jöhet néha!
Persze ennyi idősen már nem tartalak vissza egy 15ezer forintos hancúrtol, sztem próbáld ki vagy csak menj el egy szopásra :D Jah és kamuzz magabiztosan, hogy ha arra terelődne a szó hogy volt-e már csajod, vagy szűz vagy-e.
Köszöntem! F18, aki mindent bele ad :D
Te jó ég, nem értem miért olyan nehéz elmenni egy helyre, ami tele van kiéhezett csajokkal? és nekik úgyis mindegy kivel fekszenek le, csak legyen pénze! A fiúknak olyan könnyű! elmész haverokkal, összeszeded magad. Én lány vagyok, szintén szűz, de én ha elmennék megdugatni magam, az enyhén szólva nagyon gáz lenne. De te fiú vagy, neked lehet könyörgöm :D
19/L
"Menj el gyúrni, változtass az öltözködéseden, a hajadon. Ha sikerül változtatni a fellépéseden, a kisugárzásodon, a nők is tapadni fognak!"
EZ AZ!! Ezt kell tennem!
Köszi. :D
Hosszú copfos hajam volt 10 évig most egy hónapja vágattam le. Még ki akarok próbálni egy kettőt.
kár volt :D nekem hosszú hajam van, bár csak melóban coffos, és mindegy hogy gyúrsze vagy nem a kisugárzáson múlik minden. ha jónak érzed magad, menni fog minden. bár ehhez kicsit össze kell magát kapnia az embernek, de meghozza gyümölcsét, tudom mondani egyszerű....
58 kg vagyok, szóval a gyúrás inkább az önbizalmad erősíti, hogy foglakkozol magaddal, jóleszel stb...
Minden a kisugárzáson múlik és a belsőn. Nekem egy kicsit macisabb barátom van, szóval nem egy kigyúrt adonisz, de olyan lehengerlő modora és kisugárzása van, hogy egyből megfogott.
Egy ismerősöm 25 éves lesz az idén és még szintén szűz. FB-n akar csajozni, de nem megy neki. Ő is tipikus "lúzer típus", pedig lehetne jobb is, csak túl makacs változtatni
22/L
Miért kell ezen agyalni? Egyre rosszabb lesz, ezt tapasztalatból mondom. Én már nem izgulok rajta. Elfogadtam. Majd eltelik még néhány év és lehet egy kiégett prostituált vagy egy transzvesztita, aki már csak egy kis gyengédségre vágyik...esetleg összejön velünk. Azt hiszem az én nevemben is mondhatom ezt.
Addig meg élvezzük az életet nők nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!