24 éves vagyok, és még nem feküdtem le egyetlen lánnyal sem. Ez már, így is marad?
Figyelt kérdés
Született vesztesnek érzem magam, minden próbálkozásom kudarcba fulladt. Úgy érzem megbuktam, mint férfi.
Ezek után mit lehetne tenni, hogy végre velem is megtörténjen? Ami engem, még nagyon zavar, hogy az idő meg múlik, és nem érzem magam olyan fiatalnak már ahhoz, hogy korombeli lány türelemmel viseltessék irántam, hogy belejöjjek a dolgokba.
2012. ápr. 3. 15:21
2/27 Panda Péter válasza:
ha itt rinyálsz a gyk-n, ez már így is marad...
4/27 anonim válasza:
A prosti a legjobb megoldás. Utána meg majd lesz valahogy :)
5/27 anonim válasza:
ha ennyire vesztesnek érzed magad akkor már tényleg csak a ku*vázás marad
7/27 anonim válasza:
Egyik ismerősöm pont ilyeneket mond az álláskereséssel kapcsolatban, azt' ahogy látom nem is igen próbálkozik, csak sajnáltatja magát. Persze távol álljon tőlem párhuzamot vonni köztetek.
9/27 anonim válasza:
Gyere el velem bulizni, bemutatlak pár besokallt csajnak!!!
10/27 anonim válasza:
Ha csak a szüzességed zavar, akkor menj el prostihoz!
Ha inkább az, hogy nem kellesz senkinek, akkor nem tudok javasolni semmit.
Talán a prosti meghozza az önbizalmad, és akkor lazább leszel a lányokkal, több sikert érsz el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!