Szerintetek egy csók már megcslásnak számít?
Figyelt kérdés
A pasim a minap egy másik lánnyal smárolt.Én pedig szakítottam vele ,de ő vissza akar jönni hozzám.Mit tegyek?2012. márc. 21. 21:29
11/12 anonim válasza:
8. válaszoló:
A férfiak (tisztelet a kivételnek) módszere: legjobb védekezés a támadás.
12/12 anonim válasza:
hagyjuk ezt már mi a férfiak legjobb védekezése.
Figyelj azért mert csókolózott de szereted ne dobd ki. Beszéld meg vele tudatosítsd benne szavakkal egyértelműen hogy ez neked fájt, és ne csókolózzon mással, mert akkor szakítasz vele. Tisztán egyértelműen mond meg. Ha utána nem csókolózik akkor téged szeretne társául, ha igen akkor ott a válasz a kérdésedre.
Én is csókolóztam már mással a páromon kívül de az azért van mert vagy régen találkoztunk és közelség kellett vagy mert valami épp nem volt meg vagy rossz viszonyban voltunk de ezt csak buli. Lefeküdni senkivel nem feküdnék le csak a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!