Szerintetek gáz?
nem vagy még vele elkésve.
bár majd az utánam levő trollok biztos felajánlják majd mindenüket a cél érdekében
Egyáltalán nem gáz.
Nincs ebbe semmi szégyellni való.
Egyszer eljön a te időd is és nem kell mindent egyből elkapkodni :)
Nyugi van :)
Először is. Ha vágysz egy pasira, akkor itt vagyok én. Írj nekem privit, ha ismerkedsz akarsz. Állok rendelkezésedre.
Most a lényegre térve: egyáltalán nem gáz. Az gáz, hogy valaki már 12 évesen kipróbálja az orális szexet. Az is gáz, ha valaki össze-vissza ész nélkül kefél és még ő csodálkozik 16-19 évesen teherbe esik majd abortuszra és utólag rossz a lelkiismerete emiatt. Na, ez ultragáz. Egy csomó olyan lányt ismerek, akik csak egy dologra jók: szex. Másra, mert nincs eszük. Bár lehet, hogy talán még a szexre sem jók, mert mind olyan hülye, hogy véletlen fel is csináltatja magát.
22/F
Nekem sem volt még... nem vagy elkésve. Merre laksz?
19f
Hidd el nem vagy még elkésve.
Majd te is meg fogod találni azt a fiút akivel kölcsönösen vonzódtok egymás iránt. Ne szégyeld magad mert nincs miért. 26/l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!