Első csók, szex?
Figyelt kérdés
Szerintetek az első csókot és szeretkezést mennyire mind1, h kivel csináljuk? Mármint ha pl még nem volt baátnőd de elmész bulzni ott smárolnál először lánnyal vagy inkább tartogatnád az 1. barátnődre? Ugyanez a szexre is.2011. dec. 20. 21:23
3/8 anonim válasza:
ha raj vagy bekaphatod a lo heréjét ha magyar akkor meg kort és ha 18 aluli vagy akkor kérlek ne ilyet kérdez
4/8 anonim válasza:
Szerintem a csók az sokkal kevésbé számít kivel történik, de az első szex más, az szerintem túl intim ahhoz, hogy csak úgy bárkivel.
5/8 anonim válasza:
Hakesz, ha te meg magyar vagy, akkor tanulj meg helyesen írni.
Kérdező: hagyjál már a hülyeségeiddel, ez is olyan, h mindenki maga dönti el.
6/8 anonim válasza:
Mind a kettő elég intim dolog... Az első csókot sosem felejtjük el, úgy, ahogy az első szexet sem. Bár szerintem a csók sokkal bensőségesebb szerintem, a szex csak a szórakozásra, bár sokan mondják, hogy a szerelem teljes beteljesülése... A lényeg a lényeg, egyáltalán nem mindegy! Utálom, amikor valaki csak úgy... Az élvezet kedvéért, teljesen érzelem megntesen csinál ilyesfajta dolgokat.
7/8 anonim válasza:
Előző vagyok.
Elnézést, kicsit elírtam... Remélem azért megértitek így is amit akartam mondani. :)
8/8 kislany3 válasza:
szerintem egyaltalan nem mindegy.nekem fontos,es en nem tennek maskepp akkor sem ha ujrakezdhetnem,a csok is es a szex is olyannal volt eloszor akihez gyenged szalak fuznek,es szerintem nem eri meg csak ugy osszeszedni valakit arra az egy alkalomra,mert ugy nem lesz olyan jo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!