Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek egy csók már...

Szerintetek egy csók már megcslásnak számít?

Figyelt kérdés
A pasim a minap egy másik lánnyal smárolt.Én pedig szakítottam vele ,de ő vissza akar jönni hozzám.Mit tegyek?

2012. márc. 21. 21:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen megcsalás. Ha szeret akkor nem tesz ilyet. az ilyen pasi ált azért ragaszkodik a barátnőjéhez mert nincs más helyette
2012. márc. 21. 21:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
bocs de ha van párom az ne csókolózzon mással!
2012. márc. 21. 21:33
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi.most rájöttem hogy nincs helye az életemben
2012. márc. 21. 21:33
 4/12 anonim ***** válasza:
55%

Ez attól függ milyen a kapcsolatotok egy fülig szeremes kapcsolatba nem fér bele mert akkor csak érted rajong.

De ha kicsit lazább de attól még szeretitek egymást és együtt akartok lenni akkor belefér egy kis kitérés mert tudod hogy azzal csak játszadozás de a barátoddal tényleges dolgok vannak.

Az a fő meg kell dumálnod hogy ez téged zavar és csak akkor ha nem csókolózik össze vissza.

2012. márc. 21. 21:34
 5/12 anonim ***** válasza:
igen, legalabbis en annak tartom! ezt talan nehezen, de meg tudnam bocsajtani a paromnak, de a felrelepest mar nem es ezt megmondtam neki is, nem egyszer!
2012. márc. 21. 21:42
 6/12 anonim ***** válasza:

Igen, az, Ő sem nézné el neked.

Ezt onnan gondolom, hogy tegnap hallottam pont egy lány ismerősömtől, hogy szakított a párjával, mert 1× csókolózott egy másik sráccal.

2012. márc. 21. 21:52
 7/12 anonim válasza:
Szerintem a fiuk teljesen maskepp gondolkodnak mint mi lanyok, ok azt hiszik hogy nekuk mindent szabad , de ha mi tennenk azt veluk akkor persze nm bocsaltananak meg.de en azt mondom gondold at , mert ha tenyleg szereted akkor nagyon fog fajni:(
2012. márc. 22. 16:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsó. Azért nem minden pasi gondolkozik így de én ismertem olyat akiről tudtam h csalja a barátnőjét (nem csak csók) de mikor a csajnak valakii csak bókolt, már teljesen fel volt háborodva h mit képzel magárol a csaj
2012. márc. 22. 17:31
 9/12 anonim válasza:
Tudom , hogy azer nm minden fiu ilyen, vannak kivetelek is szerencsere
2012. márc. 22. 17:58
 10/12 anonim ***** válasza:

# 6

Bebuzult?

2012. márc. 23. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!