Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ezt mégis hogy gondolják sokan?

Ezt mégis hogy gondolják sokan?

Figyelt kérdés

Itt is sokan írják, hogy fiúnál nem gáz, ha szinte közelebb van a tízhez, mint a húszhoz, mikor elveszti a szüzességét, sőt, lenézik, ha szűz.

Ugyanakkor a lányoktól elvárják, hogy őrizgessék a szüzességüket 18-20 éves korukig.

Félreértés ne essék, a nemek közti értékrendes téma tudom, hogy milliószor át lett rágva, a kérdés NEM erre irányul.

Az érdekelne, akik így gondolják, hogyan képzelik a kivitelezést?

18-20+ lányok keféljenek 15 éves fiúkkal?

(nem érint a dolog, csak a dolog elméleti része érdekel.)

2012. márc. 21. 10:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Dehogy várják el a lányoktól, hogy szűzek legyenek. Ha így lenne, nem lenne ennyi tinirib.nc és sokkal normálisabb társadalomban élnénk. Legalábbis az biztos, hogy ezeknek a kislányoknak a szülei nem várják el tőlük, sőt, különben nem ezt nevelték volna a gyerekeikből.

Fiúknál azért túlzás, hogy legyenek közelebb a 10hez... Azért egy 12-13 éves még ne kefélgessen senkit.

2012. márc. 21. 10:32
 2/18 A kérdező kommentje:

Mégis a 17 éves lányoknak is nekiugranak itt a válaszolók, hogy mekkora ribanc mert kiskorú és kefélni mer...

De volt itt nem 1 olya hozzászóló, aki így gondolta...

(nem érdekelnek amúgy ezek az elvárások,csak a menetet nem vágom...)

2012. márc. 21. 10:43
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
ez hülyeség, mert pont hogy sokkal több 18-20 éves szűz pali van mint lány...és a lányok többsége is 16-17 évesen veszti el, nagyon nagyon kevesen vannak azok akiknek ki van tűzve egy bizonyos dátum
2012. márc. 21. 10:48
 4/18 anonim válasza:

egyetértek a kérdezővel teljes mértékben. a miértjét viszont én sem értem. ez egy örök talány marad. na de akkor ki d*gja meg a fiatalabb 16-17 éves lányokat ha a szűz srácok többen vannak?!

:DD

2012. márc. 21. 10:56
 5/18 anonim ***** válasza:
egyszerű a kérdés, vagy a belevaló 16-17 évesek, vagy mondjuk a fősulis srácok:)
2012. márc. 21. 10:58
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem a 17 éveseknek ugranak neki hanem a 14-15 éveseknek. Szerintem nekik tényleg nem kéne még szexelniük... Meg ilyenkor az a szomorú, hogy én egy értelmes vonzó tinédzser lány létemre 15 évesen még nem pasiztam, mert fontos volt a tanulás a barátok a család a sport... És belegondolni hogy más ilyenkor már kefél... Meg tartós párkapcsolatban él az alkohol drog cigi problémát már feszegetni se merem.

16 évesen csókolóztam először azóta már volt egy barátom... Most 17 vagyok nem drogozom nem cigizem, inni csak néha szoktam buliban és még szűz vagyok. A legjobb egyetemeket célzom meg Pesten tudom mit akarok az élettől nem "szarok mindenre" mert az a menő... Szerintem ennek kéne lennie a normálisnak.

2012. márc. 21. 10:59
 7/18 A kérdező kommentje:

Az két külön dolog, mi történik valójában, és mit várnak el mások.

14 és fél évesen vesztettem el, nem lettem ribanc, rajta kívűl 4 pasival feküdtem le (19 és fél évesen mikor 5 év után szétmentünk, de azóta az elsővel élek együtt...)

20 évesen elvesztve is el lehet k*rvulni, de ez egy örök téma, a kérdést nem emiatt írtam ki.

Nemrég az egyik kérdésnél is (asszem annyi volt, hogy 17 évesen szűz, ez gáz?)

írta vki, hogyha fiu, akkor eléggé, viszont ha lány, várjon még vagy 2-3 évet...

Na akkor ez hogy áll össze?

2012. márc. 21. 11:08
 8/18 anonim ***** válasza:
Körülbelül te most egy válaszon akadtál fel, a többi tuti azt mondta, hogy ennyi idősen normális, sőt örül hogy vannak még ilyenek akik 17 évesen szüzek :)
2012. márc. 21. 11:15
 9/18 anonim ***** válasza:
ez pontosan olyan dolog, hogy embere válogatja, valaki 15 évesen veszti el pasi létére mint én és a csaj is annyi volt, valaki meg 23 évesen mint az egyik haverom...szóval ez egyén függő teljesen
2012. márc. 21. 11:19
 10/18 anonim válasza:
Ez, kérem szépen úgy áll össze, hogy: nem kell nézni a kort és nemet, nem kell érdekeljen ,hogy mit mond más és hogy szokás, mindenki akkor, abban a korban, es aval veszti el akivel akarja. Annyi, hogy 14 - 15 éves korban még tényleg korai, mivel hogy a szervezet még nem áll készen. Ezért ideális a 17+ életkor erre, mivel szervezetileg és lelkileg egyaránt kész vagy rá.
2012. márc. 21. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!