Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
A barátommal két hónapig jártunk aztán én szakítottam vele. Mind a ketten szüzek voltunk. Aztán rá fél évre összejött egy csajjal, akivel lefeküdt. (a csaj is szűz volt) 4 hónapig jártak, aztán szakítottak. Mi újra járunk, de csak később mondta el nekem, hogy már nem szűz. Amikor megkérdeztem, hogy miért járt vele, és miért feküdt le vele azt felelte: ,,Mert hasonló volt a kisugárzásotok, mivel egész végig téged szerettelek." Ez normális dolog, hogy lefeküdt és járt egy csajjal miközben engem szeretett?2012. márc. 4. 15:39
1/7 Picilàny (1986) válasza:
Igen :).Gondolj bele fordìtva :)
2/7 anonim válasza:
Hülyeség azérg feküdt le a csajjal mert megunta h szũz!!!!!
3/7 anonim válasza:
Nem normális, de a fiúknál a szex másképp működik. Valószínűleg veled szerette volna először átélni a dolgokat, de szakítottatok. Nem tudhatta, hogy újra együtt lesztek vagy sem. A másik, ha az a csaj tudta, hogy nincs túl rajtad, márpedig érezte, mert a nők érzik, akkor így próbálta meg megfogni a srácot. Ne rágódj ezen, ha szeretitek egymást, akkor inkább örülj, hogy veled van.
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem bírta volna el a lelkiismeretem, hogy egy másik pasival vagyok, közben pedig másra gondolok :)
2012. márc. 4. 15:45
5/7 Dávidmester13 válasza:
A pasi egy gyáva p*cs volt mert nem bírta volna rendezni a ti akkori kapcsolatotokat és inkább elmenekült egy másik csajhoz aki ahogyan írtad nagyon hasonló volt hozzád ! És abban a kapcsolatban valahogy úgy gondolhatta hogyha most ők lefekszenek egymással akkor már kicsit tapasztalt lesz és ha nem lesz jó , vagy valami gond lesz akkor majd elhagyja azt a csajt és visszamegy hozzád ! tipikus....
szóval szerintem ha a pasi megint veled akar majd járni utasítsd vissza hogy tanuljon a hibáiból (kivéve: ha te is szereted őt) ha további tanács kell írj üzenetet :D
6/7 A kérdező kommentje:
Huh köszi mindenkinek :D
2012. márc. 4. 15:56
7/7 anonim válasza:
nagyon sokszor ugyanolyan típusú valaki lesz a következő szerelem tárgya, mint az ex....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!