Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem élvezem. Ez normális?

Nem élvezem. Ez normális?

Figyelt kérdés

Barátom eddig 1x ujjazott meg. De egyáltalán nem élveztem.. Konkrétan nem is éreztem, hogy csinálna valamit. Azt éreztem, hogy mozog az ujja de a hüvelyemben szinte egyáltalán nem éreztem.:O Ez normális? Vagy valami baj lehet? (hozzáteszem még szűz vagyok)

15/L

2012. febr. 28. 17:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Ő béna volt, te pedig nem voltál felizgulva.
2012. febr. 28. 17:26
 2/10 Diavolino44 ***** válasza:
Normalis. Majd ha nyelve lesz a pockodon, s azt nem elvezed az mar gond. Addig ne stresszelj ra
2012. febr. 28. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Magad már ujjaztad?
2012. febr. 28. 17:28
 4/10 A kérdező kommentje:

De amúgy ha mondjuk fenekemet simogatja vagy ilyesmi arra mindíg nagyon beindulok. Csak mikor elkezd ujjazni akkor paff:|

Ujjaztam már magam, de azt sem élveztem..:S

2012. febr. 28. 17:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor mondd meg neki, hogy ne csinálja és kész.
2012. febr. 28. 17:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem ha újjaznak. Magamnak sem csinálom.
2012. febr. 28. 18:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Én sem éreztem semmit amikor eleinte ujjazott (de aztán valahogy elkezdtem élvezni a dolgot)addig pedig megkértem rá, hogy izgassa a csiklómat, mivel az jóval érzékenyebb.
2012. febr. 29. 18:07
 8/10 anonim válasza:
szerintem még túl fiatal,éretlen vagy, főleg ha nem mered megmondani Neki,hogy mi a jó Neked....várj még én azt javaslom!
2012. márc. 1. 13:11
 9/10 anonim ***** válasza:
nem szabad azon agyalni, hogy jajj miért nem élvezem, hanem amikor már bemelegedőben vagytok, akkor koncentrálj a srácra, az illatára, a közleségére, és arra, hogy mennyire vonzódsz hozzá (legalábbis remélem hogy vonzódsz hozzá, mert ha nem annyira, akkor ez a baj). és persze engedd el magad, csukd be a szemed és menni fog.
2012. márc. 1. 20:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha nem élvezed, ne csináld és ne is engedd. Ilyen egyszerű! Nem véletlenül van a 18-as korhatár! De van aki még 18 évesen sem érett a szexhez! Valószínű te sem leszel az!
2012. márc. 2. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!