Nem élvezem. Ez normális?
Figyelt kérdés
Barátom eddig 1x ujjazott meg. De egyáltalán nem élveztem.. Konkrétan nem is éreztem, hogy csinálna valamit. Azt éreztem, hogy mozog az ujja de a hüvelyemben szinte egyáltalán nem éreztem.:O Ez normális? Vagy valami baj lehet? (hozzáteszem még szűz vagyok)
15/L
2012. febr. 28. 17:25
1/10 anonim válasza:
Ő béna volt, te pedig nem voltál felizgulva.
2/10 Diavolino44 válasza:
Normalis. Majd ha nyelve lesz a pockodon, s azt nem elvezed az mar gond. Addig ne stresszelj ra
4/10 A kérdező kommentje:
De amúgy ha mondjuk fenekemet simogatja vagy ilyesmi arra mindíg nagyon beindulok. Csak mikor elkezd ujjazni akkor paff:|
Ujjaztam már magam, de azt sem élveztem..:S
2012. febr. 28. 17:34
5/10 anonim válasza:
Akkor mondd meg neki, hogy ne csinálja és kész.
6/10 anonim válasza:
Én sem szeretem ha újjaznak. Magamnak sem csinálom.
7/10 anonim válasza:
Én sem éreztem semmit amikor eleinte ujjazott (de aztán valahogy elkezdtem élvezni a dolgot)addig pedig megkértem rá, hogy izgassa a csiklómat, mivel az jóval érzékenyebb.
8/10 anonim válasza:
szerintem még túl fiatal,éretlen vagy, főleg ha nem mered megmondani Neki,hogy mi a jó Neked....várj még én azt javaslom!
9/10 anonim válasza:
nem szabad azon agyalni, hogy jajj miért nem élvezem, hanem amikor már bemelegedőben vagytok, akkor koncentrálj a srácra, az illatára, a közleségére, és arra, hogy mennyire vonzódsz hozzá (legalábbis remélem hogy vonzódsz hozzá, mert ha nem annyira, akkor ez a baj). és persze engedd el magad, csukd be a szemed és menni fog.
10/10 anonim válasza:
Ha nem élvezed, ne csináld és ne is engedd. Ilyen egyszerű! Nem véletlenül van a 18-as korhatár! De van aki még 18 évesen sem érett a szexhez! Valószínű te sem leszel az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!