Szerintetek mi a normális?
Szerintetek mi a normális kor a mai fiataloknál a szüzesség elvesztésére?
Az ismerőseim 15 évesek lesznek idén és arról beszélgetnek hogy ők néhány hónapon belül szeretnék elveszíteni.. Egyáltalán nem öltözködnek és nem is viselkednek ****ásan meg semmi..De mégis mi a normális? Egy kicsit én is úgy érzem hogy már akarom de még nem vagyok benne biztos.. 15/L
ez nem korhoz kötött. testi, érzelmi és értelmi érettség, felelősség kell hozzá. szerintem a 15 éves még gyerek.
neked egyértelműen nem kellene még szexelned.
Ebn szerintem nem lehet meghatározni, hogy mi a normális, mert nagyon egyénfüggő.
Valamelyik nap az egyik barátnőm (aki egy korú velem, szintén elvesztette már a szüzességét) elkezdte mondani, hogy mi milyen undorító ribancok vagyunk, hogy már nem vagyunk szüzek. Nem értettem a kirohanását...
Nem hinnem ezt sem, hogy ribanc vagyok, amiért 15 évesen szeretkeztem már a barátommal...
Senkit nem kéne piszkálni azzal, hogy szűz/nem szűz.
15/L
Bakker, a szex az szex. Kiarákot érdekel a szüzesség? Tudom, hogy nektek kislányoknak ez baromira fontos, de gondoljuk át reálisan a dolgot. Mennyi szexuális tapasztalatod van? kb semennyi. hogy a francba tudnál kielégíteni egy srácot? És vica versa, szerinted egy hasonló korú srác mennyire tapasztalt a nők kielégítése terén?
Életed egyik legrosszabb szexe lesz az, amikor elveszíted a szüzességedet. bénáztok majd mindketten, neked fájni is fog, a srác emiatt tejesen zavarba jön, mer azt szeretné, hogy jó legyen, ha vérzel az a baj, ha nem az, sorolhatnám. Nagy szívás lesz. De túl kell rajta esni. minden kezdet nehéz.
63%-os. Bevallom, kicsit nevettem a kommenteden. :D
Nálunk a kielégítéssel semmi gond nem volt, hiszen előtte már sokat pettingeltünk és "kitanultuk egymást". Voltam olyan szerencsés, hogy nem véreztem és nagyobb fájdalmaim sem voltak. Azóta is azt mondanám, hogy életem legcsodálatosabb élménye volt a szüzességem elvesztése.
az hogy beszélnek róla,főleg azért van mert minden honnan ez folyik,17-18 alatt 99%ban éretlenek hozzá,lehet testileg is de agyilag,lelkileg,érzelmileg biztosan,15 évesen még szerelem sincs,nincsenek mély érzelmek pustán fellángolás,vonzalom,a másik az hogy ne a szüzességed akard elveszíteni,hanem hogy szeretkezni szeretnél a szerelmeddel akit ismersz akivel már egy ideje együtt vagytok,tényleg szerelmesek vagytok vágytok egymásra,kellően érettek is,és egyszer csak megtörténik,mert már annyira kívánják egymást,tisztában vannak azzal védekezni,kell és mivel semelyik védekezés sem 100%os becsúszhat a baba,nem azon agyalnak,hogy fáj-e vagy vérzik-e ettől menő lesz vagy felnőtt vagy nem
sajnos ezeket elfelejtik a kis tinik,hogy ez nem csak arról szól,hogy "járunk dugunk"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!