Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most mi van? (bocsi egy...

Most mi van? (bocsi egy kicsit hosszúra sikeredett)

Figyelt kérdés

Én egy mindenki szerint nagyon csinos, sőt gyönyörű lány vagyok és még szűz(még csak nem is szoptam(eddig)). Volt már jó pár barátom, de egyik se volt igazán komoly, csak csókig jutottam velük. Pedig volt 2 hónapos kapcsolatom is, de soha nem éreztem úgy, hogy kész vagyok arra hogy tovább lépjünk. Viszont kb egy hónapja megismerkedtem egy fiúval.Egy házibuliban, kb 3 órát beszélgettünk. Utána bejelölt facen ahol szintén elég sokat beszélgetünk, 3 héten keresztül minden nap. Én nagyon megkedveltem, találkozni is szeretünk volna csak mivel Ő gárdonyi Én pesti meg közbe jött ez-az, így nem tudtunk.

Egészen a múlt hét szombatig, amikor megint egy közös ismerősünk házibulijába találkoztunk. Elvonultunk beszélgetni, a házigazda húgának szobájába, ott egy egyszeméyes ágyon feküdtünk és beszélgetünk. Majd eleinte teljesen ártatlanul elkezdtük egymást simogatni, és csókolózni, levette rólam a kardigánom.Vetkőztetett volna tovább is de leállítottam, akkor jutott eszembe hogy a srác nem is tudja, hogy Én még szűz vagyok.Így utólag belegondolva szerintem biztos volt benne hogy nem vagyok az, mivel általában egy kicsit mindenkivel szoktam kacérkodni, pláne azzal aki tetszik nekem(szóval nem vagyok egy túl visszafogott lány, az öltözködésemet tekintve sem)plusz a volt barátaim között voltak hírhedt baszógépek(de én velük sem csináltam semmit).Szóval ott az ágyban közöltem vele hogy én még szűz vagyok.Utána még kettesben voltunk pár óráig elkezdtünk pettingelni, de orálozás lett belőle. Akkor nem bántam meg, mert úgy éreztem hogy tényleg szerelmes vagyok belé, illetve hogy lesz folytatása a kapcsolatunknak.

De azóta nem is kereset!!! Egyszer volt, hogy én írtam neki, de lerázott egy nagyon átlátszó kifogással.

És ma szintén egy házibuliban, ismét találkoztunk. Miután meglátott elrohant, meg is kérdeztem pár embert azt mondták mind hogy úgy tudják hazament.

Beszélgettem pár fiú barátommal, volt aki azt mondta azért kerül és nem akar velem találkozni mert túl jó vagyok hozzá és ezért kényelmetlen neki, de volt aki azt mondta hogy azért csinálta ezt mert nem akar egy szűz lánnyal bajlódni.Az orálozást nekik nem mondtam de lehet azért mert annyira rosszul csináltam?

Biztos hogy köze van a szüzességemnek ahhoz hogy kerül, de nem értem hogy mi???

Szerintetek mi lehet az oka? Mi zajlik most le benne?

18/L

2012. márc. 3. 01:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Kedves 22:07

1. Nem vagyok az Aranyoskád!

2. Pont ezzel kezdtem, hogy mások szerint vagyok gyönyörű. Pontosan azt írtam, hogy mindenki szerint. Ez csak azért van mert tényleg nem kaptam még(vagy legalábbis nem sok) negatív véleményt a külsőmmel(és a belsőmmel) kapcsolatban.

Legtöbbször nem is a fiúk dicsérnek, hanem lányok. Sokszor mondják Nekem, hogy szeretnének olyanok lenni mint Én.

Én egy percig sem állítom magamról, hogy gyönyörű vagyok. De ha belenézek a tükörbe azt csak látom, hogy egészséges hajam, sima bőröm, fogszabályzónak köszönhetően szabályos, és fehér fogaim vannak. Illetve

az arcom is szabályos. És nincs rajtam egy deka plusz se, de nem vagyok nagyon gebe se. Szóval szépnek tartom magam, de nem hinném, hogy átlépem az egészséges önbizalom határát.

3.Azzal kapcsolatban, hogy legközelebb ne szopjam lé az első éjjel: tavaly nyáron a elmentem a nyaralni a pasimmal, aki az egyik legjobb barátom volt és még pár barátunkkal. Akkor egy hónapja jártunk, de előtte 12 évig jó barátok voltunk.

Együtt aludtunk, de nem történt semmi(leszámítva néhány csókot és egy kis kölcsönös simogatást). Pedig úgy éreztem hogy Őt is szeretem, csak nem álltam még készen arra, hogy tovább lépjünk.

Szintén tavaly novemberben nálam aludt az akkori barátom, mert vidéki volt és már nem tudott haza vonatozni. Több mint egy hónapja jártunk, szintén ismertük egymást már a kapcsolat előtt. Viszont az együtt alvás az tényleg csak alvás volt.

Ezzel a sráccal csak azért csináltam, mert különlegesnek éreztem. Sokat beszélgettünk, azt hittem jól ismerem, és komolyak a szándékai.

2012. márc. 5. 22:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem d.gtál, de lesz.patott, neki ennyi is elég volt. Nincs ideje rád várni, mert ő d.gni akar, férfiból van, mégis mit vártál, meleghógolyót?
2012. márc. 6. 10:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Hogy mi van? Egy ribanc vagy, az van. Kapott egy szopást egy csajtól akivel másodszorra(!) találkozott, de nem akar rád várni mert neki nyilván már ez is sok volt. Majd talán legközelebb lesz annyi eszed, hogy egy normális srácot keresel.
2012. ápr. 4. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!