Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet egy nőnél? Kicsit hosszúra sikeredett, azért jó lenne, ha végig olvasnátok
egy kicsit hosszú, de megpróbálom lerövidíteni:egy nővel összeköltözzünk,itt "vidéken éltünk évekig.veszekedtünk itt is, de mindig kibékültünk.szerettük egymást.mindent meg adtam neki, ami tőlem telt, összesen 3 évig voltunk együtt,gondoltam ha amelyik évben végzett a sulival, hogy fel költözünk Budapestre,a családjához közel van egy olcsó hely.aztán ott voltunk közel 3 hónapig.de már az első hónapban meg kezdődtek a problémák, hogy az apjával járt sörözni(nőlétére) rendszeresen,sokszor úgy ment el, hogy azt se tudtam, hogy hova ment.aztán tulajdonképp mindenkivel foglalkozott, csak velem nem.a családja elég keverős fajta.és el kezdtek mindenfélét mondani rólam neki,l volt egy lány, aki 14 éves,és a csaj barátnőjének a huga, nekem még kislány.azt amikor át jött, sokszor megcsiklandoztam,de csak játékból, erre rám fogták,hogy meg akarom dugni.és még sok ilyen volt. aztán sokat veszekedtünk azért,mert csak úgy eltünedezik 6-7 órára az apjával a kocsmába.nem voltam életemben Budapesten(előtte)és nem tudtam soha eltalálni sehova,úgyhogy viszonylag könnyen ment el úgy, hogy nem mentem utána.a sok veszekedés egyre sűrűbb lett, és szakítottunk,el jöttem onnan,vissza vidékre.aztán ott maradt néhány dvd,amiből az egyiken képek voltak,én és ő.és a családom többi tagja,meg tetoválás épek.azt mondtam neki, hogy küldje el, mert kéne.erre ő azt mondta, hogy már kereste,kérdeztem minek, rólam vagy róla kellene kép neki?(telefonra) erre ő:is-is. később persze azt mondta, hogy "nem azt mondtam,hanem a tetkó képek kellenek"amit persze internetről le tudna tölteni.most akkor mi van????
a szakításnak elvileg kiszeretés volt az oka, az ő részéről.de hallottam olyat, hogy egy másik pasi miatt, és jó néhány indokot hallottam már.ebből a kiszeretést mondta ő. a többit mások.szóval szerintetek mi lehet ez az egész?egyre jobban nem értem.lehet soha nem tudom meg az igazat.aki válaszol oda írhatná, hogy fiú e- vagy lány.
ja és 22 vagyok, a lány 20.
Kiszeretni? az 1 hülye értelmetlen szó, és csak fals duma.
Kiábrándulni lehet. Elmúlik a kémiai reakció, az is lehet. Csalódni a másikban azt is, de kiszeretni... vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!