Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Hosszúra sikeredett.

Figyelt kérdés
Barátnőmmel(15) együtt vagyunk másfél éve, "2 részletben". Mikor 1 évesek voltunk, szakított, mondván nem szeret annyira mint régen, élni akar, a szokásos. Oké, iskolába alig jártam, nagydarab fiú(16vagyok)létemre éjszakákat bőgtem végig, hogy miért nincs velem. Oké, enyhült a dolog, majd felbukkant megint, én pedig azért fogadtam vissza, mert első kapcsolata, mindenki hibázhat, ilyen alibiindokok, hogy én is elhiggyem, hogy jól döntöttem. Mindegy, minden szép és jó volt. Nem is velünk van a probléma. Az egész kapcsolat alatt, mint azt az évezredek alatt megszoktuk, én voltam a dominánsabb. Cigizett elején, mondtam azt most lerakod, lerakta. Nézd át a leckét, átnézte(legtöbbször én néztem át vele). Újabban volt 1-2 heves vitánk, mialatt ő sírva ment haza, a legutolsónál még anyja is mondta, hogy nekem van igazam...Mégis... Eltiltotta tőlem a lányát, mert párszor sírt, holott én csak jót akartam neki. Mi vittük nyaralni, én nézem át vele a leckét és ami a legfontosabb, szeretjük egymást. Anyja szavaival élve "ez az ő dolga". Igenis, csakhogy 15 órát dolgozik/nap, semmi ideje, nélkülem a lánya kettes tanul volt, nekem köszönhetően nem bukott meg, és én ezért soha, az ég világon nem vártam. Köszönetet is alig. Erre eltiltja tőlem... Minden önimádat nélkül állítom, kevesebb normális fiút találna a lánya nálam. Micsináljak... Kedves barátnőm annyival jutalmazta anyja szavait, hogy "hát nekem fontos az anyám véleménye". Nekem anyám ilyet szól, hogy én nem láthatom, attól függetlenül, hogy őt is szeretem, kinevetem és megyek a barátnőmhöz. Anyukája annyit dolgozik, hogy nem tud normálisan megismerni. A barátnőmben pedig eléggé csalódtam, hogy ennyivel reagálta le a dolgot. Hosszúra sikeredett, sorry. Szerintetek mi a teendő?
2010. jan. 25. 18:09
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*Az ég világon semmit.
2010. jan. 25. 18:11
 2/12 anonim válasza:
Lehet, hogy így akar lerázni.
2010. jan. 25. 18:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbantani, de nem lehet, hogy a lany nem akar megint veled lenni, es az anyjaval takarozik, az meg falaz neki?
2010. jan. 25. 18:16
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert így írogatja, hogy mennyire szeret, úgy írogatja, hogy mennyire szeret, ahelyett, hogy az anyjával társalogna. Ne haragudjatok a cinikus stílusom miatt, de csak így nem leszek mérges, miközben írok.
2010. jan. 25. 18:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, neked kell ismerni, engem tuti nem tudnanak eltiltani a szerelemtol
2010. jan. 25. 18:17
 6/12 anonim válasza:

hát ez azért elég durva :S

a bnőd részéről is ,meg az anyukája részéről is!

ha téll ennyit segítettél neki ..akk nem győzném h köszönni ...sztem beszélgess el a csajjal sürgősen.. és kérdezd meg h téll szeret-e ..(engem is tiltott el anyum a barátomtól és megszöktem ..mert fülig szerelmes voltam..ja és mellesleg kiderült h taliztunk..és nem lett belőle balhé :D)ha meg nem szeret..akk találsz jobbat,hálásabbat..és akk tedd túl magad rajta ..

vagy másik megoldás.. h anyucival beszélsz ..xD

esetleg..látnia kellene h milyen vagy a lányával..szvl elmenni hozzájuk mikor otthon van anyuka.. és lehet h észre veszi h téll nem is találhatott volna jobb srácot a lánya :D

nah ez is hosszúra sikerült :D

2010. jan. 25. 18:19
 7/12 anonim válasza:
Ha tényleg szeret, akkor úgyis kitalál valamit, hogy tudjon veled találkozni.
2010. jan. 25. 18:19
 8/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, hogy megszervezek egy találkát az anyjával, de minek én szaladgáljak a lánya után?
2010. jan. 25. 18:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Bocsánat, ha kegyetlenül hangzik, de ha nem hajlandó ezek után harcolni érted, akkor nem ér ez a lány egy darab sz@rt sem, nem hogy a te drága idődet, és energiádat. Szép csendben keress magadnak egy másik lányt, és ne kövesd el másodszorra is azt a hibát, hogy visszafogadod. Egyszer volt lehetősége. Az életben nincs Ctrl+z
2010. jan. 25. 18:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Az épp ész ezt diktálná, csak akkor is nehéz. De azt hiszem, akárhogyan kerülgetem, ez lesz.
2010. jan. 25. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!