Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok errol a pasirol? Tetszem neki vagy sem? Bocsi, kicsit hosszura sikeredett
Mar kb fel eve ismerem, es kb 3-4 hetente talakozunk, felig-meddig kozos a barati tarsasagunk.
Amikor meglat, akkor mindig mosolyog, de ugy, hogy a szivem beleremeg, viszont aztan meg nem szol hozzam. Volt, hogy odamentem hozza beszelgetni, es kb ket mondat utan ott hagyott, azert, hogy utana a terem masik vegebol bamuljon.
Volt, hogy totalisan levegonek nezett, de annyira, hogy az mar feltuno volt. Ugy ertem, van kulonbseg, hogy valakit egyszeruen nem erdeklek, vagy szandekosan nez levegonek.
Aztan megint kedves volt a kovetkezo alkalommal, bar nem beszelt velem sokat, de azt megjegyezte, hogy nagyon csinos/szexi vagyok.
A sors ugy hozta, hogy nem volt jegye az egyik koncertre amire mentunk, szoval felhivtam, megkerdeztem, hogy megvegyem-e neki, talaltunk valikt aki el akarta adni. Ezzel mintha kicsit megtort volna a jeg. Amikor megerkezett, akkor igazan szivbol mosolygott ram, mellettem allt a koncerten, es akkor is neha rammosolygott, aztan odajott kicsit beszelgetni. Kesobb meg amikor elmentunk inni egyet, leult egy sarokba, altalaban ezt csinalja. Odamentem hozza es most legalabb ertelmesen beszelgetunk kicsit.
Lehetseges, hogy kicsit bizonytalan felenk lenne, onbizalomhiany vagy ilyesmi? Vagy csak bemagyarazom magamnak, mert jobb ezt hinni, mint, hogy nem tetszem neki?
bejösz neki csak félélnk,vagy nem tudja eldönteni ,hogy mit akar tőled.
szerintem hagyd kibontakozni ha akar tőled valamit akkor lépni fog előbb utóbb.
Tedd féltékennyé egy kicsit.de ne nagyon mert még elmegy a kedve tőled!Éreztesd vele hogy kedveled dícsérd meg,hogy felbátorodjon.
Noss remélem tudtam segíteni. :)
Mik lehetnek ilyen egyertelmu jelek?
Amikor ramosolygok, odamegyek hozza, mi egyeb kellene meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!