Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párotok blogolna, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok blogolna, ti olvasnátok? Tanácsos a kedvesesünk blogját olvasni?

Figyelt kérdés
Én olvasom, és próbálok leszokni róla, mert állandóan félrekövetkeztetek belőle dolgokat, és utána tök ciki bevallani, honnan tudom....
2010. máj. 4. 09:50
 1/6 anonim válasza:
70%
kérdezd meg hogy zavarná-e ha olvasnád.. ha igen akkor hagyd inkább. ha nem akkor meg nincs min aggódni
2010. máj. 4. 09:53
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
én nem olvasnám.. mindenkinek joga van privát szférához, plusz néha a kapcsolat is múlhat ezen.
2010. máj. 4. 10:19
 3/6 Szupermókus ***** válasza:
100%
Én olvasnám és kommentelném ... anonim módon ... ott kiderül miben bunfordiskodik
2010. máj. 4. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha engedi, vagy a blog nyilvános, akkor miért ne?

Érdekes lehet látni, hogy mi a különbség akkor, ha nekem mondja el, és ha másoknak írja le ugyanazt. Minden a körülményeken múlik. Erősödhet tőle a kapcsolat, vagy tönkre is mehet. Képtelenség általános ítéletet mondani.

Ha te állandóan félrekövetkeztetsz, ahogy írod, akkor te nem ismered eléggé a párodat. Ettől még lehetne ez hasznos, hiszen éppen megismerhetnéd belőle jobban, csakhogy neked ciki bevallani előtte, hogy innen tudsz dolgokat. Na ez már így nagyon nem jó.

Ha fiatal vagy, talán kinövöd majd. Ez minden amivel biztatni tudlak. ;)

2010. máj. 4. 10:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább tönkremehet. Az ember ilyenkor sok olyan dolgot is leir, amit a párjának nem akar, nem mer elmondani.
2010. máj. 4. 10:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A mi kapcsolatunk erősödött tőle. Igaz, mindketten elmúltunk már 35. Attól függ, ki mennyire fél a lelki intimitástól. Aki fél közel engedni a másikat / közel kerülni másokhoz, annak semmiképp nem ajánlott. Viszont akkor a nyilvános blogolás sem az. Akkor írjon naplót / zárt blogot, és a kérdés fel sem merül.
2010. máj. 4. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!