Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok a ti véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a ti véleményetek érdekelne. Mit szólnátok hozzá ha ezt olvasnátok?

Figyelt kérdés

Na szóval ha egy társkereső oldalon ezt olvassátok mi a véleményetek róla??

"komoly kapcsolatot keresek bárki akit érdekel vagy teccek neki az írjon.röviden annyit hogy hűséges megértő néha türelmetlen srác vagyok....."

Azt azért it megsúgom hogy nagyon magányos vagyok és eddig csak csalódásaim voltak mindig átvertek és ezmiatt már nincs sok önbizalmam...

18/F

2009. aug. 14. 20:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Hát az az önbizalmas dolog nem hangzik valami jól, de ha egy anyáskodó nőnek lehet bejön. De tudod a negatív dolgokat egy ilyen oldalon inkább nem kellene kiírni
2009. aug. 14. 21:02
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy ő is egy átlagos srác. Meg hogy leírni bármit le lehet.
2009. aug. 14. 21:03
 3/19 A kérdező kommentje:
ekső válaszolónak csak az idézőjelben lévőre gondoltam a többit mellékesen írtam oda
2009. aug. 14. 21:06
 4/19 anonim ***** válasza:
94%

Azt gondolnám,hogy tartalmilag rendben van az illető,de azzal,hogy a "teccek" szót használja nem igazán nyer meg.Ha komolynak akarsz tűnni,akkor írj is úgy!Nem akartam belekötni,ez csak az én véleményem,valakinek fel sem tűnik.

17/L /Szmötyi/

2009. aug. 14. 21:24
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Tök átlagos, de a "teccek" miatt biztos, hogy gyorsan továbbállnék az adatlapodról!
2009. aug. 14. 21:24
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
Nekem egyáltalán nem "teccik", és nem keresnék vele semmiféle kapcsolatot. Főleg úgy nem, hogy nincs önbizalmam, magányosnak érzem magam, és nem akarok csalódni. Ha valaki egyszerre hűséges, megértő és türelmetlen, az valószínű nem olvasta el, hogy mit is írt le...
2009. aug. 14. 22:04
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
helyesírás...
2009. aug. 14. 23:20
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg miután meglátnám a helyesírásodat, a képeidet sem nézném meg, mert egy fiúnak kell, hogy legyen annyi általános műveltsége, hogy megfogalmazzon jól egy bemutatkozást.

Ha fiú lennék, magányos, és egy társkeresőben lenne az utolsó reményem, akkor nagyon kitennék magamért, és nem csak ennyit írnék magamról.

20/L

2009. aug. 15. 01:55
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a megértő és a türelmetlen valahogy nem fér össze.
2009. aug. 15. 08:36
 10/19 anonim ***** válasza:
86%

Ha azt mondod egy csajnak, hogy balf*sz vagy, akkor balf*szként fog rád tekinteni. Ennyi.

Egy cool srácot nem szoktak átverni és van önbizalma. Ezek szerint te nem vagy az. Nah, kb ezt gondolnák.

2009. aug. 17. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!