Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a ti véleményetek érdekelne. Mit szólnátok hozzá ha ezt olvasnátok?
Na szóval ha egy társkereső oldalon ezt olvassátok mi a véleményetek róla??
"komoly kapcsolatot keresek bárki akit érdekel vagy teccek neki az írjon.röviden annyit hogy hűséges megértő néha türelmetlen srác vagyok....."
Azt azért it megsúgom hogy nagyon magányos vagyok és eddig csak csalódásaim voltak mindig átvertek és ezmiatt már nincs sok önbizalmam...
18/F
Azt gondolnám,hogy tartalmilag rendben van az illető,de azzal,hogy a "teccek" szót használja nem igazán nyer meg.Ha komolynak akarsz tűnni,akkor írj is úgy!Nem akartam belekötni,ez csak az én véleményem,valakinek fel sem tűnik.
17/L /Szmötyi/
Valószínűleg miután meglátnám a helyesírásodat, a képeidet sem nézném meg, mert egy fiúnak kell, hogy legyen annyi általános műveltsége, hogy megfogalmazzon jól egy bemutatkozást.
Ha fiú lennék, magányos, és egy társkeresőben lenne az utolsó reményem, akkor nagyon kitennék magamért, és nem csak ennyit írnék magamról.
20/L
Ha azt mondod egy csajnak, hogy balf*sz vagy, akkor balf*szként fog rád tekinteni. Ennyi.
Egy cool srácot nem szoktak átverni és van önbizalma. Ezek szerint te nem vagy az. Nah, kb ezt gondolnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!