Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a ti véleményetek érdekelne. Mit szólnátok hozzá ha ezt olvasnátok?
Na szóval ha egy társkereső oldalon ezt olvassátok mi a véleményetek róla??
"komoly kapcsolatot keresek bárki akit érdekel vagy teccek neki az írjon.röviden annyit hogy hűséges megértő néha türelmetlen srác vagyok....."
Azt azért it megsúgom hogy nagyon magányos vagyok és eddig csak csalódásaim voltak mindig átvertek és ezmiatt már nincs sok önbizalmam...
18/F
teccek és ezmiatt
utóbbi ugyan nincs benne a hírdetésben, de ettől függetlenül ne írj ilyen randán, mert senki nem akar egy alulművelt fiúval mutatkozni, aki írni se tud, vagy teszem azt fogalmazni.
Tetszek és emiatt!!!
Szia!
Szerintem ez egy sablonos hirdetés, nincs egyetlen olyan eleme sem, ami igazán vonzóvá és különlegessé tenne téged. Neked azt kell elérned, hogy több száz fiú közül valaki(k) épp neked írjon, téged szúrjon ki. Nem csak a helyesírással van gond tehát, hanem a tartalommal is. Lesz jópár hirdetés, ami alulmúlja a tiedet, de egy jelentős része igényes lesz, frappáns és csattanós. Neked az övéikkel kell majd versenyre szállnod, és ha ez a szöveg marad - pláne, ha a helyesírás is - nem lesz nagy sikered, hidd el! Fantáziátlan, helyesírásra igénytelen lányok fognak csak írni.
Szóval, szerintem beszélj valakivel, aki jól ismer téged, és segít megírni egy érdekes, helyesírási szempontból (is) korrekt bemutatkozó levelet!
(23 éves lány vagyok, tudom, miről beszélek! ;))
Ó bocsánat hatalmas 23:53-es, nem láttam az idézőjelet. Hol jelentkezhetnék tarkólövésre? :D
Gyökér...
23:20-asnak
"Neked azt kell elérned hogy több száz fiú közül valaki(k) épp neked írjon, téged szúrjon ki."
Ezt úgy értette hogy, a lány helyébe képzelte magát, aki böngészi a sok száz fiút, és olvassa a bemutatkozásokat.
Tehát NEM úgy érti hogy azt kell elérnie hogy a sok száz fiú közül írjon a kérdezőnek valaki, hanem úgy hogy azt kell elérnie hogy a lányok, akik böngésznek a sok száz fiú között, éppen őt(a kérdezőt) válasszák a frappáns bemutatkozása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!