Mennyire fáj amikor elveszítem a szüzességem? Mennyi ideig fog fájni? Csak amikor elvesztem vagy utána is? Mennyire? Meddig?
nagyon félek, hogy ciki lesz ha esetleg véletlen kiablok, vagy valami :S
Segitesetek kérleek..
És pontoos válaszokaat kéreek :S
fffffff. 14 év? én ekkor csókolóztam először.
szerintem 1-2, de akár 3-4 évet is várhatsz még a szex-szel.
már ne is haragudj, 14évesen 5nap járás után (ha jól értelmeztem amit írtál) felesleges lefeküdnöd valakivel, főleg hogy azt sem tudod "mifánterem"
persze ez a te dolgod, ez meg az én véleményem
de h a kérdésedre is válaszoljak... Nem, nemfog fájni se közben sem utána !!
gondolom a jóképességű barátnőid beetettek ezzel az egésszel
hidd el, ha most vagy 2év múlva fekszel le valakivel aki iránt rendes érzelmeid lesznek, nem fogod egy életen át bánni, mivel a szüzességed nem fogod kismilliószor elveszteni
ja, és nem maradsz le semmiről !!!!!!!
Már volt rá alkalom, de ellöktem magamtol :S
Nagyon félek hogy fájni fog.
Másnap nem fog fájni?
Ugyan olyan érzés lesz mint mindig, vagy más mileyn ha lefekszek vele ?
Csak amíg meg nem találod! :-D
Na szóval... Ha "jól sikerül", akkor csak egy pillanat, és nem is igazán fáj. Ennek megfelelően hamar el is múlik.
Rosszabb esetben sem kibírhatatlan, bár vitathatatlanul fájdalmasabb. De senki nem szokta szótlanul viselni, ne aggódj.
Hogy könnyebben megúszd, arra figyelj oda, hogy kellően kitágulj, mire a behatolásra sor kerül. Azaz csak akkor engedd, ha érzed is, hogy már jól felizgultál, és eléggé nedves vagy (ez nagyon fontos). Ha ez megvan, akkor jó esélyed van arra, hogy egyszerűen túl leszel rajta, és nem is lesz kellemetlen emlék.
És persze a fiúnak is kellően felizgult állapotban kell lennie, hiszen csak egy teljesen merev péniszt lehet egy mozdulattal, viszonylag egyszerűen bedugni egy szűzhártyával még félig elzárt hüvelybe - ha nem elég merev, akkor csak erőlködés, nyomkodás lesz belőle, az pedig bizony szokott fájni.
Úgyhogy az a nyitja az egésznek, hogy MINDKETTEN jól előkészítsétek egymást!
Sok sikert hozzá.
"több mint másfél éve szeretem a barátomat :S
és csak >5 NAPJA VAGYUNK EGYÜTT< , nem tervezem hogy lefekszem vele, >Ő MÁR SZERETNÉ< , de én még nem, mert félek hogy >>ÁTBASZ<<."
kiemeltem a lényeget..
és szerintem ne nagyon áltasd magad a hű de szeret dologgal
Te nagyon félsz,ez pedig annak a jele,hogy nem vagy rá kész.Ez nem vágóhíd és soha nem halt még bele senki.Feszítő érzés és néha szúró,de például a menstruációs görcs ehhez képest a kínok kínja.Ha azt túléled havonta,akkor ezt vígan.
De nem ajánlom,hogy megtedd. 14 éves vagy és úgy látszik még érned kell hozzá.A fiú sem a nagy Ő,csak egy srác,aki végre szóba állt veled másfél év után.De 5 nap még felnőttként is gyászosan kevés idő a szexhez,nemhogy 14 évesen.Ráérsz 2-3 év múlva is,addig élvezd az udvarlást, a csókokat és tényleg add meg a módját annak,hogy olyan fiúval legyél először,aki téged nagyon szeret. Ha most elsieted később nagyon bánhatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!