Félek attól, ha elveszítem a szüzességem, akkor valami lezárul, és már valaki más leszek. Más is van ezzel így?
A fizikai részétől abszolút nem félek, a sok kérdezővel a gyk-n ellentétben, de olyan furcsa.. amíg nem volt úgy aktualitása, addig azt hittem, hogy ez tök simán fog menni...
16/L
Nem hiszem, hogy csupán ettől sokat változnál :)
Én nem változtam emiatt, persze a barátnőm által többé váltam, de a szexre inkább aféle beteljesülésként tekintek :) Én fiú vagyok, de nem hiszem, hogy ez a nemtől függ. Inkább a személyiségtől. Ez persze csak egyéni tapasztalat, minden a te érzéseiden múlik. :) Ha úgy érzed, át tudod adni magad, akkor hajrá :) Ha nem, akkor még várhatsz, mert sosem késő :)
18/F
"Ha egy ajtó bezárul, egy másik kinyílik." de nem kell úgy túldramatizálni, ugyanaz az ember maradsz, csak tapasztaltabb leszel.
"amíg nem volt úgy aktualitása" --- nekem valamiért úgy tűnik, h esetleg úgy érzed, h meg "kell" tenned, de valójában még nem vagy fekészülve rá. (?) ugye tudod, h nem kell eröltetni? ha igazán készen állsz rá, akkor nem fog érdekeleni, h vm lezárul, h hiszem azt az ismeretlen újat sokkal jobban fogod várni :)
27N
Ez a 22-es csapdája, ne is gondolkozz rajta tovább.
Csak engedd a dolgokat megtörténni.
(Tudom, könnyen pofázok innen a gép elől...)
Aha. most már látom, h miért félsz.
Egy kapcsolat az érzelmekre kell épüljön, nem a szexre. És ha egy pasi ezt másképp gondolja, akkor nem méltó hozzád, és Te pedig örülsz, h nem áldoztad magad, egy fajankónak. Ne ő mondja meg, h hány hét után szokott lefeküdni a csajaival. most nem a csajairól van szó, hanem RÓLAD, és ha Te még nem vagy kész, akkor ő 2 dolgot tehet:
1. lelép, és Te kineveted, h mit vesztett.
2. vár rád, ameddig csak kell.
Amúgy azok a csajok, akik közelebb vannak a 3O-hoz, mint a 2O-hoz, azoknál is teljesen normális, ha mondjuk 1-2 hónap után fekszenek le. Amikor a legelső alkalomról van szó, akkor nagyon kevés a 3-4 hét. Az én barátnőim több hónapos járás után feküdtek le először a barátjukkal.
A legelső alkalom meghatározó lehet. fontos, h azt érezd, h akarod, és teljesen szabadakaratodból történjen meg! és semmibe se azért menj bele, mert azt hiszed, h ezt így kell, vagy elvárja, vagy ciki/gáz/egyébbullshit, ha nem csinálod, hanem azrét mert akarod.
hehe pár évig... xDD hogyne!
de szerintem azért megmondom neki, hogy nekem több idő kell..
de amúgy nagyon aranyos, meg kedves, és csak úgy mellékesen említette meg, hogy 3-4 hét után fekszik le egy lánnyal...
Hát ha valaki csak ugy ,,mellékesen" megemlíti h 3-4 hét után neki szex kell az azt jelenti h 3-4 hét után ha nem lesz szex akkor szevasz. A te életed, ne ő döntse már el. Ha készen vagy akkor oké, de kár ilyenre pocsékolni az időt.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!