Lány vagyok, és érdekelne hogy fájni fog e amikor elveszítem a szüzességem?!
Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 20:11
2/8 anonim válasza:
ez annyirszor fel volt már téve kérdésként nem tudnál keresőzni?
3/8 Darker válasza:
attól függ ,hogy hogyan csinálják, ha gyorsan teszi be ako állatira fájni fog 18/F
4/8 trollzor válasza:
Igen fájni fog, de vigyázz, mert amikor a szűzhártya átszakad recsegő hangot ad és néha füstöl is.
5/8 anonim válasza:
:DDDD Figyelj, ha sokat dörzsölöd a csiklódat, akkor biztos nem fog!
Na, viccet félretéve, ezt nem tudhatod előre. Nekem pl egyáltalán nem fájt. Lehet, hogy már át is szakadt a szűzhártyád mondjuk egy spárgától stb, akkor még annyira sem fog. A legfontosabb, hogy azzal legyél, akit szeretsz, ne parázz rá, sok előjáték, és védekezzetek. :)
6/8 Morzsa válasza:
Mindenki másképp éli meg.Nekem sem fájt.Próbálj ellazulni,és olyan pasival éld át akit szeretsz,és viszont szeret.Ha odafigyel rád,akkor könnyít a helyzeteden!
7/8 anonim válasza:
Ez változó mindenkinél de nekem pl nagyon fájt de miután átszakította a srác a szűzhártyád nem fog 2-3 perc múlva annyira fájni és egy pár alkalom után nagyon fogod élvezni is..;)
8/8 anonim válasza:
Valószínűleg fájni fog, mert a többségnek fáj. De akad olyan, akinek nem, vagy csak egy kicsit.
Nekem nagyon fájt, de csak pár pillanatra, utána már csak olyan fura volt. Második alkalommal is fájt még (de már kevésbé), utána már nem.
Nem kell félni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!