Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan védhetem ki a " Te még...

Hogyan védhetem ki a " Te még szűz vagy? " típusú kérdéseket?

Figyelt kérdés

Folyton kérdezgetik, valahogy nagy téma az osztályban. De én úgy gondolom, hogy elég, ha én tudok róla, nem tartozom nekik magyarázattal. Még szűz vagyok, de nem akarom, hogy csámcsogjanak rólam, de azt sem, hogy akárhányszor szóba kerül a szex téma, faggatózzanak.

A "nem akarok róla beszélni ", illetve a "nem tartozik rád" nem sokat használ, meg le is vágják a szitut egyből.

2012. febr. 22. 14:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
" te nem tudsz annyit, mint mi" az ilyen emberek véleményét kell jó magasról letojni. Majd lesz barátod, ha eljött a te időd. Addig meg járj emelt fővel. Nem menő ha 14 évesen már 50 pasija volt vagy 100 kolbászt látott, fogott. Ismerek lányt aki 19 évesen vesztette el a szüzességét. Többre nézik azóta is mint akinek 16 évesen 30 szeretője volt már!
2012. febr. 22. 15:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig ez jött be: Ha ki*aszott úri kedvem úgy tartja válaszolok...
2012. febr. 22. 15:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak jegyezd meg egy fölényes vigyorral, hogy "Az titeket ne érdekeljen" vagy "semmi közöd hozzá". De ne legyél zavarban. Egyébént nálunk ugyanez folyik, de sosem válaszolok rá, semmi közük hozzá. :) (csak én már nem vagyok az de akkor se mondom meg, ez nem olyasmi ami mindenkire tartozik..)
2012. febr. 22. 15:34
 14/18 anonim ***** válasza:
82%
"Nem vagyunk olyan viszonyban, hogy ezt elmondjam neked/nektek"
2012. febr. 22. 15:54
 15/18 anonim válasza:
100%
Ez nálunk is így volt, de aztán mindig kiderül egy-két nagyszájú lepedőkirályról hogy nem volt nővel még 20 évesen se. Szerintem a folyamatos kamuzás rossz technika, akkor már inkább mondd, hogy szűz vagy. Ha középiskolás vagy akkor legalább az osztálytársaid fele elmondhatja ugyanezt magáról (mondjuk nekem későnérő osztálytársaim voltak többségben), ugyhogy nem para. Amúgy inkább légy rá büszke, óriási ajándék egy fiúnak, akárki nem kaphatja meg.
2012. febr. 22. 17:35
 16/18 anonim válasza:
48%
feküdj le velem
2012. febr. 23. 15:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Mond azt, hogy tegnap óta már nem vagyok szűz!

Megbasztam anyád apád hátán! ÚÚ de jó vóót!

(Ezután lehet, hogy bunyóznod kell, de az belefér.)

2012. febr. 23. 22:27
 18/18 anonim válasza:

Simán kérdezz vissza: És te?

Akkor elkezdenek magukról beszélni és akkor hagyd őket faképnél!:)

2012. febr. 25. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!