Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan védhetem ki a " Te még...

Hogyan védhetem ki a " Te még szűz vagy? " típusú kérdéseket?

Figyelt kérdés

Folyton kérdezgetik, valahogy nagy téma az osztályban. De én úgy gondolom, hogy elég, ha én tudok róla, nem tartozom nekik magyarázattal. Még szűz vagyok, de nem akarom, hogy csámcsogjanak rólam, de azt sem, hogy akárhányszor szóba kerül a szex téma, faggatózzanak.

A "nem akarok róla beszélni ", illetve a "nem tartozik rád" nem sokat használ, meg le is vágják a szitut egyből.

2012. febr. 22. 14:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
sehogy se védheted ki.. ha ez a menő az osztályban, akkor ez ellen te nem tehetsz semmit.. nem tudsz kibújni ez alól a kérdés alól, úgy, hogy ne tudják hogy mi is van.. (max úgy, hogy ha kamuzol, de az meg nem lesz jó, mert utána gyárthatod a csajos sztorikat..)
2012. febr. 22. 14:38
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
mondd azt, hogy szűz vagy, s tedd hozzá, hogy nos akkor mi van?
2012. febr. 22. 14:39
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek csefyvel... Szűz vagyok, és? Ennyi, le is kophatnak, nem is fognak csesztetni.
2012. febr. 22. 14:43
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondd nekik, hogy "nem, mérleg". Vagy ami épp a csillagjegyed.
2012. febr. 22. 14:45
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
jó hülye osztályod van, tőlem 4 év alatt senki nem kérdezte meg...
2012. febr. 22. 14:46
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondod hogy nem. Kivel vesztetted el? Nyáron a Balatonnál voltál, megismertél egy lányt, elmentél hozzájuk, mert senki nem volt otthon. Elkezdtetek smárolni, aztán... Te folytatod a sztorit, de ez eléggé hosszú is lehet.. :D
2012. febr. 22. 14:50
 7/18 A kérdező kommentje:

Igazság szerint, nem tudom, most mi van.

9.-ben volt ez nagy dolog, hogy mindenkit végigkérdeztek ezerszer, de most újra kezdik. Gondolom azért, mert egyre többüknél akutális a barát-téma, csak nekem nem...

És gondolom, a lúzerségemmel próbálnak szivatni.

" Na, te ugye szűz vagy még ? " És barátod vótmá' ?"

És akkor kapom az értetlenkedő, csodálkozó, lenéző pillantásokat, més érzékeltetik, hogy " te nem tudsz annyit, mint mi".

2012. febr. 22. 14:50
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
mire te elkezded a nemi életet, lehet, hogy ők már kiégett qrvák lesznek. azt hiszik, hogy az a menő. de várj vele, amíg neked tetszik
2012. febr. 22. 14:53
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
zóna pocok, és amióta elmúltál 4 azóta se? :)
2012. febr. 22. 14:55
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
xD nem azóta se :D
2012. febr. 22. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!