Ti mikor vesztettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
15 vagyok és igen, van barátom(16), már 9 hónapja. De nem feküdtem még le vele és nem is tervezem. De a barátnôim szerint ciki ebben a kórban szûznek lenni, mert,hogy ôk már mind elvesztették. És azt modnják, hogy nem tudom mirôl maradok le. A barátom sem erôlteti, ô is szûz és azt mondta, hogy,ha 17 évesen akarom akkor akkor fogjuk. De én biztos vagyok abban, hogy 18 elôtt semmiképp nem fogom tudni elveszteni, még utánna is kérdéses.De szerintetek baj, hogy ilyen a gondolkodásom?2012. febr. 21. 17:56
31/33 anonim válasza:
Én csak annyit mondok, hogy tényleg nem tudod mit hagysz ki de egy ilyen rosszrbanc csajjal akkor se feküdnék össze viböl lenne a csaj és kigyulladt volna a faszom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!