Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti mikor vesztettétek el a...

Ti mikor vesztettétek el a szüzességeteket?

Figyelt kérdés
15 vagyok és igen, van barátom(16), már 9 hónapja. De nem feküdtem még le vele és nem is tervezem. De a barátnôim szerint ciki ebben a kórban szûznek lenni, mert,hogy ôk már mind elvesztették. És azt modnják, hogy nem tudom mirôl maradok le. A barátom sem erôlteti, ô is szûz és azt mondta, hogy,ha 17 évesen akarom akkor akkor fogjuk. De én biztos vagyok abban, hogy 18 elôtt semmiképp nem fogom tudni elveszteni, még utánna is kérdéses.De szerintetek baj, hogy ilyen a gondolkodásom?
2012. febr. 21. 17:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a kórban? Miért milyen betegséged van?

Amúgy nem baj, hogy ilyen a gondolkodásod...sőt!

2012. febr. 21. 18:11
 12/33 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem: Én, azért, mert 14 évesen lefeküdtem a barátommal, aki akkor 18 volt, és 1 hónapja voltam vele, nem vagyok ribanc, MERT komolyan gondoltam, hogy vele leszek és ő is, és szerettem/szeretem. Mmásfél éve vagyunk együtt jelenleg. Nem hinném, hogy ribanc lennék. Mindig mindenkiről úgy ítélkeztek, hogy nem is ismeritek, sokminden állhat a háttérben, amiről nektek fogalmatok sincsen!
2012. febr. 21. 18:13
 13/33 A kérdező kommentje:
Én ezt el si fogadom, ert tudom milyen érzés szeretni nagyon valakit. Nekem ô az elsô, vele volt-van az elsô kapcsolatom és most úgy érzem,hogy neki szeretném majd adni, de az elveim ebben megakadályoznak... fiatalnak érzem magam ahhoz, hogy elveszítsem, mert még gyerek vagyok,hiába menstruálok. De mindenki másk''epp gondolkozik :) és ezzel nincs semmi baj :)
2012. febr. 21. 18:17
 14/33 anonim válasza:
38%
Az utolsónál ott a pont a tényleg szeretitek egymást vagy nemcsak futókaland vagy ilyesmi akkor miért-ne? persze ha mindketten akarjátok
2012. febr. 21. 18:19
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
én 20 éves koromba de szerelemből és nem csak azért hogy elveszítsem meghogy előbb meglegyen mint másnak.
2012. febr. 21. 18:21
 16/33 anonim válasza:
100%
ne siesd el!
2012. febr. 21. 18:23
 17/33 A kérdező kommentje:
én is egyetértek vele, így nem ribanc, ha szereti és még most is vele van, de az már ribancság, ha valaki csak azért fekszik le valakivel, mert a többiek is elvesztették már... Na meg senkinek nem egyforma a gondolkodása, én még fiatalnak érzem magam erre, lehet hülyének nézni, meg aminek akarnak, de tényleg nem fogom elveszíteni addig amíg nem vagyok kész rá.. és, ha valaki tényleg szeret akkor megvár, és nem siettet.
2012. febr. 21. 18:23
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben a témában a legnagyobb baromság a "divat" után menni. Mindenkinek saját magának kell éreznie, magától (!!!), hogy mikor van készen rá. Legyen az 14, vagy 22 évesen...
2012. febr. 21. 18:26
 19/33 anonim ***** válasza:
nem nézünk hülyének az a jó hogy még nem akarod elveszteni!
2012. febr. 21. 18:26
 20/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak gondoltam, hogy most már az a divat,hogy mindenki ahogy tud szabadul tôle(tisztelet a kivétel), és nem értem,hogy miért?? Néha hülyének érzem emiatt magam, de amikor ilyen gondollkodású emberek véleményét olvasom akkor örülök,hogy az én gondolkodásom is ilyen.
2012. febr. 21. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!