Ti mikor vesztettétek el a szüzességeteket?
Először is, akkor feküdj le mással, amikor magad helyesnek érzed és ne abból indulj ki, hogy a fiatal kis barátnőid mivel vagánykodnak.
Amíg így gondolod és a barátod is megérti, szerintem felesleges erőltetni.
milyen barátnő az, aki arra buzdítja a másikat, hogy veszítse el?..
egyáltalán nem ciki, sőt..
várj vele addig, ameddig csak jólesik :)
9évesen...
megb@szott a mosógép
Velem is ugyanezt csinálták..Mikor meg összejöttem a barátommal,folyton azt kérdezték,hogy naa mikor fekszem már le vele.Az őrületbe kergettek ezzel.Merthogy,egyesek szerint az a normális,ha már 1-2hónap után megtörténik.Én meg várni akartam és vártam is(1évet).19évesen történt az első.
Ne hallgass senkire,akkor tedd meg mikor úgy érzed,hogy tényleg szeretnéd,nem ciki és nem maradsz le semmiről.Hülyeség.
én 20 évesen vesztettem el. És a barátnőim között soha nem volt téma, sem a szex, sem hogy ki mit csinált a barátjával.
Nem lett nagy hátrányom belőle, hogy nem szexeltem előbb. Bár az igaz, hogy ha előbb leszek szerelmes akkor biztos előbb is szexelek.
Mindenesetre azt érdemes tudni, hogy a szexel be kell vállalni a terhesség veszélyét is. Mert balesetek, véletlenek mindig vannak. És aki ezt nem tudja kezelni, az tinin korában jól kitol magával... lehet egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!