Ti hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Pasim már 15 éves korába akarja velem én meg 18 éves koromba melyik lenne jobb? Égő ha későn vesztem el?2012. jan. 31. 21:27
1/13 anonim válasza:
Igen, nagyon égő, ugyanis nem az számít, hogy szeretitek-e egymást, és érettek vagytok-e hozzá, hanem hogy mit szólnak majd a haverok.
2/13 anonim válasza:
Ha 5-öst kapsz matekból, akkor megengedem h 17 évesen is elveszítsd.
4/13 anonim válasza:
14.szülinapom utan 2nappal :D 22/F
5/13 anonim válasza:
Édes jó istenem, a 18 az késő???
6/13 anonim válasza:
17 voltam (21/L) Nem hiszem,h késő lett volna. Olyannal nem éri meg elveszteni,akivel csak pár hete vagy együtt. Mert,ha nem jó az első....
7/13 anonim válasza:
háááát...ha szégyen, ha nem én 18 éves voltam...és persze szerelmes a fiúba akinek a szüzességemet adtam :)))
8/13 anonim válasza:
nem égő,de már írtuk sokan,kell a megfelelő érettség nem csak testileg agyilag,érzelmileg,kell hogy tudd a szex nem játék,bármilyen védekezés mellett terhes lehetsz, 17-18 előtt elég korai elveszíteni,pl az előbb említett okokból,én 19 évesen veszítettem el,megtehettem volna 15 évesen is,mert barátaim voltak,de nem akartam gyerekfejjel,gyerekszerelemben,hanem megvártam a kellő érettséget,és azt hogy fel legyek rá készülve,na és persze a megfelelő partnert,és nagyon jól tettem,csodálatos volt nem is fájt és mai napig együtt vagyunk,hidd el nem kell elsietni nem verseny,csak manapság azt hiszik a tinik ezen túl kell esni minél hamarabb
9/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem égő!
Szerintem meg az az égő, ha valaki nagyra tartja magát és már 11-14 évesen elveszti a szüzességét hallottam már ilyenről egyáltalán nem késő!
Nem az számít hogy a haverok mit mondanak! Sok mindenki ez alapján dönt, de te tudod ha ettől nagyobbnak érzed magad, csináld! Csak majd elő fordulhat ,hogy meg bánod és nem lehet utána vissza pörgetni az időt ;))
10/13 anonim válasza:
15, szerintem nem volt korai 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!