Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti mikor vesztettétek el a...

Ti mikor vesztettétek el a szüzességeteket?

Figyelt kérdés
15 vagyok és igen, van barátom(16), már 9 hónapja. De nem feküdtem még le vele és nem is tervezem. De a barátnôim szerint ciki ebben a kórban szûznek lenni, mert,hogy ôk már mind elvesztették. És azt modnják, hogy nem tudom mirôl maradok le. A barátom sem erôlteti, ô is szûz és azt mondta, hogy,ha 17 évesen akarom akkor akkor fogjuk. De én biztos vagyok abban, hogy 18 elôtt semmiképp nem fogom tudni elveszteni, még utánna is kérdéses.De szerintetek baj, hogy ilyen a gondolkodásom?
2012. febr. 21. 17:56
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az osztályban egyáltalán nem divat, de mégis mindenki tudja, hogy ki szűz és ki nem. Érdekel minket a másik "hovatartozása", de sosem kényszerítjük bele olyasmibe a másikat, amit nem akar.
2012. febr. 21. 18:34
 22/33 anonim ***** válasza:
44%

Első 18:08vagyok.:D

18:13 Nem vagy az.Engem az idegesít,mikor valaki ráerőszakolja másra azt ami szerinte jó.Ha valaki akarja 1-2hónap után,hát tegye,de ha én várni akarok akkor ne piszkáljon ezzel.:) Érted.

2012. febr. 21. 18:38
 23/33 A kérdező kommentje:
Egyetértek evvel én is! Pontosan így gondolom!
2012. febr. 21. 18:38
 24/33 anonim ***** válasza:
Értem persze. Csakhát itt is, meg a való életben is nagyon sokan a fejemhez vágták már. Legtöbbször olyan emberek, akiknek a maguk portáján is bőven van mit söpörgetni. Éshát sosem értettem, hogy miért van ezen mindenki mélységesen felháborodva, mikor még a saját édesanyám is rábólintott, azzal a kikötéssel, hogy felelősségteljesn járunk el, mindig és mindenkor. Persze sokan vannak, akik nem tudják felmérni, hogy egy-egy szexuális aktusnak milyen súlya és milyen következményei lehetnek, és ilyen embereknélp nem is csodálom, hogy mindenki csak "óva inti" a szextől.
2012. febr. 21. 18:41
 25/33 anonim válasza:
100%

Addig várj, amíg szeretnél. Ezt nem érdemes tervezgetni amúgy se, majd jön magától. Én 16 évesen vesztettem el majdnem 7 hónap járás után, akkoriban már nagyon kívántam a barátom meg ő is engem, nem létezett, hogy ne történjen végre meg. :D Ő is 16 volt, elsők voltunk egymásnak és mellesleg azóta is együtt vagyunk (igaz volt egy hosszú kihagyás), de a lényeg, hogy azzal szeretkeztem először, akit igazán szeretek.

20/L

2012. febr. 21. 19:20
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
23.4 F meg nem ... sőt csók sem volt meg sem barátnőm... :(
2012. febr. 21. 19:58
 27/33 anonim válasza:
50%
én 16 évesen... megbasztak kémiából
2012. febr. 22. 17:36
 28/33 anonim válasza:
Még nem vesztettem el... :DD L/17
2012. febr. 23. 04:51
 29/33 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

15 éves korban az a normális szerintem ha egy lánynak még nem a szexen jár az esze. Hanem más dolgok a fontosak, pl. iskola vagy kedvenc időtöltés, hobby.

Elég szomorú, hogy az iskola társak, barátnők ezzel bátorítanak, hogy ciki szűznek lenni.

Régen ennyi idősen majdnem barbi babáztak még a tinik. Ma már sajnos elferdült a világ. Hirtelen felnőttek akarnak lenni a fiatalok, hisz a médiából is csak a szex folyik.

Lehet párkapcsolatban lenni, de elég lehet a csók és ölelés is. Ha pedig majd nem lesz elég, akkor jöhet a többi.

Bár szerintem, ha feltetted ezt a kérdés, akkor igenis foglalkoztat a gondolat, hogy te is elveszítsd. És biztos vagyok benne nem fogsz várni 18 éves korodig.

Fél év, 1 év múlva...

30/ F

2012. febr. 24. 02:01
 30/33 anonim ***** válasza:

"Hétfőn 11 órakor."

Ezen nagyot röhögtem! :DD (Polgár Jenő)

2012. febr. 24. 02:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!