Ti mikor vesztettétek el a szüzességeteket?
Első 18:08vagyok.:D
18:13 Nem vagy az.Engem az idegesít,mikor valaki ráerőszakolja másra azt ami szerinte jó.Ha valaki akarja 1-2hónap után,hát tegye,de ha én várni akarok akkor ne piszkáljon ezzel.:) Érted.
Addig várj, amíg szeretnél. Ezt nem érdemes tervezgetni amúgy se, majd jön magától. Én 16 évesen vesztettem el majdnem 7 hónap járás után, akkoriban már nagyon kívántam a barátom meg ő is engem, nem létezett, hogy ne történjen végre meg. :D Ő is 16 volt, elsők voltunk egymásnak és mellesleg azóta is együtt vagyunk (igaz volt egy hosszú kihagyás), de a lényeg, hogy azzal szeretkeztem először, akit igazán szeretek.
20/L
Kedves kérdező!
15 éves korban az a normális szerintem ha egy lánynak még nem a szexen jár az esze. Hanem más dolgok a fontosak, pl. iskola vagy kedvenc időtöltés, hobby.
Elég szomorú, hogy az iskola társak, barátnők ezzel bátorítanak, hogy ciki szűznek lenni.
Régen ennyi idősen majdnem barbi babáztak még a tinik. Ma már sajnos elferdült a világ. Hirtelen felnőttek akarnak lenni a fiatalok, hisz a médiából is csak a szex folyik.
Lehet párkapcsolatban lenni, de elég lehet a csók és ölelés is. Ha pedig majd nem lesz elég, akkor jöhet a többi.
Bár szerintem, ha feltetted ezt a kérdés, akkor igenis foglalkoztat a gondolat, hogy te is elveszítsd. És biztos vagyok benne nem fogsz várni 18 éves korodig.
Fél év, 1 év múlva...
30/ F
"Hétfőn 11 órakor."
Ezen nagyot röhögtem! :DD (Polgár Jenő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!