Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen érzés a szüzzeség...

Milyen érzés a szüzzeség elvesztése? és fálj nagyon? Szerintetek hány éves korban kéne elveszitenii?

Figyelt kérdés

Ne értsétek félre még nem akarom elvesziteni,meg csak is a baràtommal vele együtt vagyok 5 honapja,de még semmi nem volt..

ö màr nem szüz,de azt mondta hogy meg vàr,de nem tudom mikor lenne ajànlatos elveszitenem.

2012. jan. 27. 03:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem csak testileg, lelkileg is meg kell érni az élményre. Lány vagyok, hidd el, tudom, miről beszélek. Ha félsz, görcsös leszel, és akkor fáj. Akkor szabad csak megtenni, ha annyira szerelmes, nyugodt és boldog vagy a kapcsolatban (és annyira biztonságban érzed magad!!!), hogy lehunyt szemmel ki tudod kapcsolni a gondolataidat, és csak érzel. Amíg ez nem sikerül, amíg azon agyalsz, hogy vastagnak látja-e a combod, vagy most épp hol matat, és mit fog szólni, ha ezt mondom, így adok hangot, vagy úgy cselekszem... na, akkor még ne tedd. A kapcsolatnak is idő kell, mire megérik rá. Mivel nem akármiről, hanem az elsőről beszélgetünk, légy határozott és csak akkor mondj igent, ha tényleg mélyen így érzel! Addig ne, mert csak utólag megbánod. És a semleges élmény is inkább rossz, mint jó. Lehet ezt élvezni, csak meg kell találni a megfelelő személyt, helyet, időt, és érettséget. És akkor nem fáj, természetes lsez minden, és magától értetődő! L27
2012. jan. 27. 12:23
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszii a komikat!:)

az utolsoo télleg nagyon hasznos volt köszönöm:)

2012. jan. 27. 17:08
 13/18 anonim ***** válasza:
soha
2012. jan. 27. 18:56
 14/18 A kérdező kommentje:
apàca vagy?
2012. jan. 27. 19:02
 15/18 anonim ***** válasza:
12:13-nak: nekem így volt minden, ahogy leírtad, hogy lennie kell, ennek ellenére mégis fájt. igaz, kb fél percig, de utána még fél évig minden behatolás fájt pár másodpercig.
2012. jan. 27. 19:08
 16/18 A kérdező kommentje:

ettöl félek.:S

hogy nem egyszer fàlj.

2012. jan. 27. 19:18
 17/18 anonim ***** válasza:

FÁJ. nem fálj... a fáljok a számítógépen vannak.

azt a kis fájdalmat ki lehet bírni. mondom, egyszer sem volt több 10 másodpercnél.

plusz ha épp a behatolás nem fáj, a szex akkor is fájhat, ha a barátod nem óvatos... szóval...

még tényleg ne feküdj le te senkivel, ha a fájdalom a legnagyobb problémád. ennyi erővel senki ne szüljön gyereket, mert az is iszonyatosan fáj.

2012. jan. 27. 19:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát kislány, szerintem lehetsz kb 12-13 éves.

Nem ártana inkább matekozni ilyenek helyett, nagyon gyerek vagy még ehhez.

Még a nunid sincs kifejlődve rendesen, úgyhogy szerintem még mosnod is óvatosan kéne. (már ha csinálod az utóbbit)

2012. jan. 29. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!