Milyen érzés a szüzzeség elvesztése? és fálj nagyon? Szerintetek hány éves korban kéne elveszitenii?
Ne értsétek félre még nem akarom elvesziteni,meg csak is a baràtommal vele együtt vagyok 5 honapja,de még semmi nem volt..
ö màr nem szüz,de azt mondta hogy meg vàr,de nem tudom mikor lenne ajànlatos elveszitenem.
Nem tudok:D
és te miért nem alszol?:D
17-18 felett,alatta semmiképpen,alatta nagyon gyerek az ember,éretlen hozzá bármilyen "szerelmes",és hiába jön majd 2-3 ember hogy ők bizony nem bánták meg hidd el 100ból kb 3-4 lány nem bánja meg aki elveszíti 17 előtt
bizonytalan vagy,az 5 hónap az nagyon kevés idő,ahhoz,hogy tényleg ismerjétek egymást
a másik az hogy nem mindenkinek fáj én 19 voltam nekem nem fájt,hanem nagyon jó volt
hát te még semmiképp ne veszítsd el...
főleg ha kérdezned kell, de amúgy az írásodból is látszik, hogy gyerek vagy még.
nekem nagyjából fél percig fájt nagyon, utána elmúlt. viszont fél évig még minden egyes behatolás fájt egy kicsit. és utána 3 napig véreztem az elszakadt szűzhártya miatt (nem, nem a mensim jött meg, még mielőtt az okosok közbeszólnának).
am én 16 évesen vesztettem el, nem bántam meg, sztem nem is fogom, de 16 alatt sztem semmiképp nem érdemes. meg hát szerelemben kellene, az a legjobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!