Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen érzés a szex? Fáj...

Milyen érzés a szex? Fáj amikor a szűzhártyádat átszakítják?

Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 11:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Egyénfüggő. Van akinek fáj és vérzik is, van aki nem is érzi hogy átszakadt..

Én pl az utóbbiba tartozok.

2012. jan. 14. 12:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt. És első alkalommal nem éreztem semmit. Se azt hogy jó lenne, se azt ,hogy rossz. Éreztem hogy a párom bennem van, de ennyi.
2012. jan. 14. 12:04
 3/12 anonim ***** válasza:
42%
Nekem sem fájt...Van akinek fáj,van akinek nem.Van aki élvezi a szexet,van aki nem.
2012. jan. 14. 12:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy pénisz szakítja át akkor nem annyira, ha egy csillag csavarhúzó akkor már elégé.
2012. jan. 14. 12:31
 5/12 RAZ0R válasza:

Szia

Nekem abszolút nem fájt, amikor a barátnőm szűzhártyáját átszakítottam.

Viccet félretéve a fiúnak oda kell figyelnie a dologra, finoman kell csinálni, nem vadállat durr bele módján és akkor minden rendben lesz.

2012. jan. 14. 15:39
 6/12 anonim válasza:
Nekem fájt. A párom abba akarta hagyni miatta,de mondtam,hogy ne. A fájdalom kb 4-5 percig tartott,azután már élvezetes volt. Bár lehet,hogy csak azért fájt,mert nagyon rástresszeltem...
2012. jan. 14. 18:36
 7/12 anonim ***** válasza:

a legjobb érzés a földön

nekem nem fájt

2012. jan. 14. 19:23
 8/12 anonim ***** válasza:
barmok. nem az fáj, amikor átszakad a szűzhártyád:D hisz az sem biztos, hogy neked még van:D maga a behatolás fáj/hat, egyénfüggő.
2012. jan. 14. 23:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem fájt mikor átszakította párom a szűzhártyámat és pár alkalommal még nem is élveztem a szexet.
2012. jan. 15. 02:26
 10/12 Narwik ***** válasza:
Én annyira nem vettem észre,amikor belémhatolt,meg amikor misszionáriusban voltunk,kimondottan élveztem.Aztán kicsit bedurvultunk,na az pöppet hard volt XD Aztán a végén úgy kellett kiszaladnom meztelenül a fürdőbe,mert tiszta vér voltam XD De úgy összességében nem fájt,ha a párod odafigyel rád,akkor nem fog.
2012. jan. 15. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!