Szex jóval másabb érzés mint ha maszturbálnál?
Figyelt kérdés
Melyiknél megy el hamarabb az ember..? Szex közben talán jobban bírja?2011. júl. 19. 12:55
1/12 anonim válasza:
Fiúval jobb. Hamarabb akkor mész el,ha magadnak csinálod. De fiúval sokkal jobb. :)
2/12 anonim válasza:
Szerintem lánnyal jobb. Bár néha fiúval is szoktam és az sem rossz ...
3/12 A kérdező kommentje:
de ha már szexeltek,akkor olyankor jobban bírod mintha magadnak vernéd mondjuk?:D
2011. júl. 19. 13:11
4/12 anonim válasza:
Szerintem pont hogy kevesebb ideig bírod szex közben, izgatóbb mintha a kezeddel csinálnád.
5/12 anonim válasza:
Szerintem meg addig bírom, amíg akarom ...
Ha gondolom lassítok, ha be akarom fejezni
gyorsítok.
6/12 anonim válasza:
magamnak jobb és gyorsabb...pasival nem is biztos hogy jó lesz!
7/12 anonim válasza:
Hidd el jobb lesz, ha rendes pasit találsz hozzá ...
10/12 anonim válasza:
Jobb.
szerintem ha magának csinálja. Másiknál ott a kicsi stressz hogy bírd meg, bírd még.
Egyénfüggő.
Amíg össze nem szoktok, addig gyors. Van hogy én is leállítom a barátnőmet mert túl jól csinálja, van hogy ő engem.
Néma gyereknek anyja se érti a szavát. Meg kell beszélni a dolgokat a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!