Milyen érzés az első szex? Nagyon fáj?
Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 11:48
1/9 TrükkösBélabá válasza:
Igen kb mint egy élve boncolás!Inkább maradj aggszűz :)! Fiú vagy lány vagy normál,orál ,anál milyen szex? Nem mindegy:)!
2/9 Csak 1 GyK user válasza:
Fiúnak nem, a lánynak fájhat.
4/9 anonim válasza:
Változó.
Nekem egyáltalán nem fájt.
17 évesen "vesztettem el"
5/9 anonim válasza:
Csak egy percig. A hüvelyed hosszában vagy száz helyen egyszerre nyilall be.
6/9 anonim válasza:
Mi tegnap feküdtünk le először (mindkettőnknek első) és nem fájt neki, csak egy nagyon picit az első behatoláskor, meg amikor egyre mélyebbre mentem. Nem kell félni. Ha nem akarod akkor inkább várj vele. 19F
7/9 anonim válasza:
èn ma veszitettem el : ) ( nem kell felre erteni,nem voltunk reszegek) kicsit fajt de utanna minden jo volt : ))
9/9 anonim válasza:
Nekem elegge fajt es nem csak par percig, vegig es meg egy par alkalommal utanna is, tehat az elso 5 kb.
De mindenki mas , meg a srac is "nagy" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!