Szűz vagyok, kinyaltam tegnap a barátnőmet, és elég jó volt neki azt mondta. Kb 13x ment el, volt olyan hogy 1 perc alatt 2x. Nem csináltam neki órákig kb 25 perc volt az egész. Ez jó arány? Jól csinálom?
Figyelt kérdés
Azt mondta hogy meg nem mondaná hogy szűz vagyok pedig eddig még csak 1x csináltam ilyet.
Várom a válaszokat köszi :)
20F
2012. jan. 23. 13:28
51/52 anonim válasza:
Én szűzen 15 percig nyaltam a szintén szűz csajomat, és ezalatt percenként 1x elment.. Utána már csak félperc kellett neki az orgazmushoz.. A végén két atomhasadás között eltelt idő (3 ns felezési idejű, 1 tonnás kavicska volt a mintacucc, számolj utána hogy így ez milyen kicsi intervallum) ment el 15x..szóval szériaorgazmus létezik, aki más állít, bekaphatja a bnőm pélóját!!! Amúgy most is írok neki instán, karakterenként 20x elmegy, remélem még él :>>>
52/52 Tseppkoe válasza:
Nos, nagyon köszönöm mindenkinek!
Így, egy szuszra elolvasva nagyon érdekes volt, egyszerre komoly is és szórakoztató is.
Kedvencem a "..13-ba kb. belehalt volna.." szöveg.
De sztem a legértékesebbek:
#33.(az egyszem lány)
#38.
#44.
#50.(!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!